• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankarada 'ultra sense 500m diode ütüleme epilasyon' makinası

laclase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
3
0
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum yenimahallede.
Bacaklarımı paket ve koltuk altım için güzel bir kuaförde anlaştık 1800 tlye.bu kuförün güzellik merkezinide bir tavsiiye üzerine buldum. Ilgilenen kişi bana 6 seans için bu ücreti verdi ve 100% garanti veriyor çok güveniyor kendine ayrıcada soğutma sistemi oldugu için makinanın acısız..
Kendi kollarınada yapıyormuş bana gösterdi 2.seansında olmasına rağmen inanılmaz güzel azalmış.bu arada ten rengim beyaz ve kıllarım siyah hatta köklü siyah.sırtım ve göbegimdekilerde kalın olmamakla beraber siyah renk.

Ben şimdi başlamak istiyorum hatta göbeğime ve sırtımada başlıycam çarşama gününe göbek için randevu aldım.ama arkadaşlar kafama takılan bir soru oldu. Bu kk da araştırmalarımda herkes sopranoyu önermiş birbirine. Bende emin olamadım bu cihazı yani :34: Ultra sense 500 m diode epilasyon cihazını kullnan veya duyan varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.:34:

kızlar herhangi bir diode makinasıyla göbek ve sırtına lazer yaptıran oldumu acaba? acil cevap ltf randevu aldım pişman olmak istemiyorum:(:44:

Ütüleme epilasyon soprano lazer cihazlarıyla yapılıyor diye biliyorum yukarıda yazdıgın marka sayısız uzakdogu cıhazlarından biri olsa gerek aman dikkat et:nazar:

merhaba,
bende bu makineyi merak ediyorum ama internette hiç yoruma rastlamadım. sen randevuna gittin mi? gittiysen eğer izlenimlerin nasıl?

merhaba,
bende bu makineyi merak ediyorum ama internette hiç yoruma rastlamadım. sen randevuna gittin mi? gittiysen eğer izlenimlerin nasıl?
. Merhabaa gobek ve sirtim icin 7 mayista gittim.gittgim yer killrimi aldi onden sonra islemi yapti4 en seansta buyuk cogunluk gider dedi kisi daha once yaptirnlar geenllikle 4 seansta bitmis. Lazer hic canimi yakmadi.daha dogrusu bisey hissetmedim uteleme yontemi birde sogutmali oldugu icin, tam tersi masaj yapar gidi hissettim.ama cok dokulme olmadi simdi cikmya basliyolar haziranda 2.randevuya gidicem. Bundan sonra artik yavas yavas netice almayi umuyorum.cunku iyi sonuc alirsam yaani beni tatmin ederse tum vucuda basliycam bacak,paket, koltuk alti, kollar.fakat yapan kisi yuzume yapmadi ister istemez leke kalir o yuzden yapmam dedi. Boyle konusunca benle lazeri yapan hanim bende de ister istemez bir guven olustu.bakalim bekliyorum.

bilgilendirmeniz için teşekkürler bende denemeye karar verdim. diğer seansta sonuç alıp alamadığınızı yazarsanız sevinirim.

ben bu makine ile 3. seansındayım. dokulme var. ama bacak la koltukaltı aynı oranda degıl. zaten koltukaltı en hızlı dkulen yermıs. bacaklarımda batık cok oldugundan duzgun bir gorunum hala olmadı. dokulme su an yuzde 35 falan dıyebılırım. ama 3. seanstan sonra dokulme daha fazla olur demıslerdı. alex gıbı degıl ama yıne de umıtlıyım

kızlar benim de kuzenlerim soprano ile lazer yaptırıyorlar çok memnunlar ancak başka şehirdeler. Ankarada Soprano cihazı olan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi yer var mı fiyat önemli değil? ben alex yaptırdım kalanlar için gideceğim bir de jelle yapılan herşey ipl dir dedi görüşmeye gittiğim bir yer. Ben jelle koltukaltımı yaptırdım 5 seans ve hiç memnun kalmadım bıraktım ama diod olduğunu söylemişlerdi kafam karıştı:110:

kızlar benim de kuzenlerim soprano ile lazer yaptırıyorlar çok memnunlar ancak başka şehirdeler. Ankarada Soprano cihazı olan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bi yer var mı fiyat önemli değil? ben alex yaptırdım kalanlar için gideceğim bir de jelle yapılan herşey ipl dir dedi görüşmeye gittiğim bir yer. Ben jelle koltukaltımı yaptırdım 5 seans ve hiç memnun kalmadım bıraktım ama diod olduğunu söylemişlerdi kafam karıştı:110:
canım yalan söyleyebiliyorlar her jel IPL midir bilmem ama
benim çalışmış olduğum bir firma IPL yapıyordu diode ütüleme diye kandırıyordu

bu işin garantisi olamaz olmamalıda sıfır tüy kıl kalacak tarzı söylemlere inanmayın sonuç olarak vücut kendini yeniler hormonlar yeniler kıl kökleri kendi kendini zamanla tedavi eder ve ortalama senede 1 kez devam seansları uygulanır.

kuzenlerin sopranodan memnun olabilir bu seninde memnun olabileceğin anlamına gelmez.
lazer epilasyonda parametreler önemlidir. mesela ten rengi kıl kökü kıl rengi vücut yapsı hormon yapısı. bunları göz önünde bulundurarak karar vermek lazım ezbere iş yapmamanızı tavsiye ederim. beklenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. azaltayım derken arttırabilirsiniz sorunlarınızı

Canim ben bugune kadar butun makineleri kullanmisimdir piyasadaki. Soprana iyi bi markadir ama uygulayacaklari makine de kotu degil. Onemli olan.kil kokunun kalinligi ve teninin beyaz olmasi da avantaj ama hic bi makine yuzde yuz sonuc vermez. ayva tuyleri kalir ama gorunmucek kadar

Back