Doğuma Hazırlık Ankara'da ücretsiz doğum fotoğrafçısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Shutter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
6
3
38
Herkese merhaba. Portfolyo oluşturmak için 5 kişinin ücretsiz doğum ve hamile fotoğrafını çekeceğim. 1 adet 35x65 albüm ve tüm fotoğrafların bulunduğu dvd veriyorum. Ankara'da ilgilenen hamile arkadaşlar mail ya da mesaj atarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı doğumlar ve yavrularınızla mutlu bir ömür dilerim.

keske aynı şehirde olabilseydik ben de böyle bir şey arıyorum ilaç gibi gelecekti bana

Tamam inşallah özelden görüşüp netleştirelim kısmetse

Benim de Kasımın ilk ya da ikinci haftası normal doğum olacak kısmetse o yüzden gece yada hafta sonuna denk gelebilir ilgilenirseniz özelden görüşelim.

bende ıstıyorum subATDA DOGUMUMUM AMA :)

Herkese merhaba. Portfolyo oluşturmak için 5 kişinin ücretsiz doğum ve hamile fotoğrafını çekeceğim. 1 adet 35x65 albüm ve tüm fotoğrafların bulunduğu dvd veriyorum. Ankara'da ilgilenen hamile arkadaşlar mail ya da mesaj atarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı doğumlar ve yavrularınızla mutlu bir ömür dilerim.

canım benimde ocakta inşallah özelden yazamadım eğer 5 kişiye giremez isem tel bırakırsanız görüşürüz canım ...yada bana özleden msj atarsanız çok sevinirim ..teşekkürler böyle nazik düşüncenizi bizimle paylaştığnız için ..sevgiler

Merhaba Canim benimde aksilik olmassa Şubatta doğumum .. Medical Park hastanesinde olacak inşallah o zamana acaba benide dahil edermisin :) nasip kismet işler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…