• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da tüp bebek tedavisi için hangi doktora gidilmeli kızlar?

Tolga ecemişte 3 negatif denemem var. Aynı tedaviyi uygulayan doktorlar var. Boşuna fazladan maddi kayıp yaşamayın bence. Üniversite hastanelerinde çalışıp tüp bebek tedavisini özel merkezlerde yapan doktorları araştırın isterseniz. Hem tahlillerinizi fln üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz.

Yumurta toplama öncesi vitamin, embriyoların genetiğine bakmak, era testi (bence gereksiz), histeroskopi ve bağışıklığı baskılamak için prednol prograf hemen hemen her doktor yapıyor.

Ankara Üniversitesi’nde Profesör Murat Sönmezer, tahlilleri filan da Ankara Ünv.de yaptırıyor.
Özel muayenehanesinden randevu alıp görüşebilirsiniz.
Bahçeci de Berfu Demir var.
İkisinin de yaklaşımı çok güzel.

Ankara’da tüp bebek tedavisi için hangi doktora gidilir?
kesinlikle Tolga Ecemiş i öneririm. daha önce farklı bir yerde yaptırmıştım. meğer ne kadar yanlış yapmışım her şeyi. bi arkadaş gereksiz yazmış asla katılmıyorum. bende sağlıkçıyım. işini bu kadar sağlama alan ince eleyip sık dokuyan bir doktora daha denk gelmedim ben. hatta para ilk önceliği olmayan bir doktora denk gelmek çok büyük şans. maddi ve manevi olarak çok desteğini gördüm ben. ‘ben gözüm kapalı güvenebileceğim, sadece gebelik değil o bebeği kucağıma almak istiyorum’ diyorsan kesinlikle Tolga hocayı araştırmanı öneririm. ki zaten asla kötü yorum bulamazsın. diğer yerlere göre bi tık fazla fiyatı diyolar ama ben çok uçuk bi fark göremedim. zaten görüşmeye gittiğinde ne dediğimi daha iyi anlayacaksın. aklına takılan bir şey olursa bana özelden yazabilirsin seve seve anlatırım Tolga hocamı 🙏🏻

Tolga hocaya giderseniz kesin çocuğunuz olur diyorsanız hastası mısınız (tedavi amaçlı) yoksa çalışanı mı ? Diğer doktorların bilmediği ama Tolga hocanın uyguladığı farklı bir tedavi mi var. Parasını verirsen herkes elinden geleni yapıyor zaten. Bu testlerin hepsi parayla olan şeyler. Peki olumsuz sonuç alanların hepsi yazarsa ne olur. Her doktorda olumlu yorum var zaten bu bir tercih biçimi değil.

Ben de Tolga Ecemiş hocamızın hastasıyım.
Gebelik oldu farklı sebeplerle sonlandırıldı. Devam ediyoruz .Ama ilk defa hocamızın tedavisiyle hamile kaldım. Daha önce rahim yıkama diye bir şey uygulanmamıştı bende. Bu sayede gebe kaldım. Bir de prograf kullandım.
Doktor konusunda o kadar kararsız kaldığım dönemde nerdeyse burada yorumunu gördüğüm bütün hastalarına yazdım. Hepsi hamileydi.
Ben kendisinden ve ekibinden memnun kaldım. Klasik yöntemlerle her hasta gebe kalamıyor maalesef benim gibi. Bu yüzden tavsiye ederim. En azından gidip görüşmek faydalı olacaktır.

Nova art ahmet erdem bu doktorun parayla işi yok gerçekten para odaklı bi kurum asla değil. Ikiz kardeşi mehmet beye de iyi diyorlar hiç muayene olmadım ama ahmet hocaya 2 kere gittim çok iyi bi doktor

Ben de Tolga Ecemiş hocamızın hastasıyım.
Gebelik oldu farklı sebeplerle sonlandırıldı. Devam ediyoruz .Ama ilk defa hocamızın tedavisiyle hamile kaldım. Daha önce rahim yıkama diye bir şey uygulanmamıştı bende. Bu sayede gebe kaldım. Bir de prograf kullandım.
Doktor konusunda o kadar kararsız kaldığım dönemde nerdeyse burada yorumunu gördüğüm bütün hastalarına yazdım. Hepsi hamileydi.
Ben kendisinden ve ekibinden memnun kaldım. Klasik yöntemlerle her hasta gebe kalamıyor maalesef benim gibi. Bu yüzden tavsiye ederim. En azından gidip görüşmek faydalı olacaktır.
İşte bu yorumunuzu saygıyla okurum. 🙏🏻 Rahim yıkama diyor ama histeroskopi yapıyor medicanada ve ardına transfer. Yani insanlara şunu aşılamak çok yanlış "Tolga hocaya giderseniz çocuğunuzu kucağınıza kesin alırsınız.." öyle bir durum söz konusu değil hanımlar böyle birşey doktor bile diyemez olmayınca olmuyor ama bu kadar tedavi uygulayıp 3 negatif alınca çok iyi bir hoca diyemem siz de takdir edersiniz bizde bulamadığı bir sorun var demek ki. Elinden geleni yapıyordur orası ayrı mesele ama sonuçta bunlar parayla olan şeyler. Era testi 1.000 dolar embriyoların genetiğine bakmak tanesi 350 dolar. Katil hücre testi 5 bin kesin olmuştur. Transfer ücreti 65 bin veya 70 bindir histereskopi de bu şekilde. Tüp bebek ve muayene bilemiyorum şu an ama tahminen tüp bebek 120 bin civarı olmuştur. İlgileniyor mu evet bu kadar parayı alıp tabi ki ilgileniyor ama o doktora gidersek çocuğumuz kesin olacak algısıyla gidilmemeli.

Tolga hocaya giderseniz kesin çocuğunuz olur diyorsanız hastası mısınız (tedavi amaçlı) yoksa çalışanı mı ? Diğer doktorların bilmediği ama Tolga hocanın uyguladığı farklı bir tedavi mi var. Parasını verirsen herkes elinden geleni yapıyor zaten. Bu testlerin hepsi parayla olan şeyler. Peki olumsuz sonuç alanların hepsi yazarsa ne olur. Her doktorda olumlu yorum var zaten bu bir tercih biçimi değil.
bu garip tavrınızı çok anlamlandıramadım doğrusu 🤔 bu yoruma karşılık bende rakibi misiniz mi demeliydim ? 😅
parasını verirsen herkes elinden geleni yapmıyor maalesef. türkiyenin en iyi hastanelerinden birinde de tedavi oldum. para için elinden geleni yaptıklarını gördüm. Tolga hocaya giderseniz kesin çocuğunuz olur demedim lütfen cümlelerimi kendinizce yorumlayıp saldırıya geçmeyin. daha önce de tedavi gördüğüm bir yerde pozitif gördüm. pozitif görmenin bir anlam ifade etmediğinden bahsediyorum. oluşan o gebeliğin devam etmesi de gerekiyor. ve Tolga hoca sadece pozitif görmek için değil devamını sağlamak içinde önlemler aldığını gördüm. evet bana daha önce uygulanmayan tedavi uygulandı ve testler yapıldı. hala da tedavi aşamasındayım. ve burdan da bir kaç tane tolga hocanın hastasıyla konuşuyorum. onlarda da aynı şeyi görüyorum. yani sadece kendime göre gelip buraya yorum yapmıyorum. her şey para demek değil. o testler sonucunda bi olumsuz olsaydı iyiki yaptırmışım diyecektik çünkü. o geçen zamanda insan psikolojik olarak yıpranıyor.
burdaki yorumlar kesinlikle tercihleri etkiliyor. tüp bebek tedavisi görenin halinden sadece aynı yoldan geçen anlar. benim olumlu yada olumsuz yorumlarımın bana bi artısı eksisi yok. yorucu bi süreç ben istiyorum ki aynı yoldan geçen kardeşlerime gördüğüm olumlu olumsuz yönleri aktarıp yardımcı olayım. pahalı bir tedavi çünkü tüp bebek. kimsenin parası çöpe gitmesin.

'ben gözüm kapalı güvenebileceğim, sadece gebelik değil o bebeği kucağıma almak istiyorum' ne demek hepimiz anladık hanımefendi. İlk tedavide gerek görülmeyen testler bu tip durumlarda bakılabiliyor. Aynı doktorla devam etmek isteseydiniz muhtemelen o doktorunuz da bakardı. Size tedavinizde bol şans. Umarım en kısa zamanda sizin çocuğunuz olur.

'ben gözüm kapalı güvenebileceğim, sadece gebelik değil o bebeği kucağıma almak istiyorum' ne demek hepimiz anladık hanımefendi. İlk tedavide gerek görülmeyen testler bu tip durumlarda bakılabiliyor. Aynı doktorla devam etmek isteseydiniz muhtemelen o doktorunuz da bakardı. Size tedavinizde bol şans. Umarım en kısa zamanda sizin çocuğunuz olur.
hepiniz ? 😅 haklısınız 👏🏻
inşallah Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah, size de 🙏🏻

Hala emojilerle laf sokmaya çalışmanız çok tuhaf.. evet okuyan herkes anlıyor. Bir sağlıkçı olarak bu tedavilerin kesin sonuç vermeyeceğini en başta sizin söylemeniz gerekir çünkü. Arkadaşlar elinden geleni yapıyor demeniz başka gidin kesin olur demeniz başka. Burada kimyasal alanları da okuduk kesin kucağına alamadılar.

Hala emojilerle laf sokmaya çalışmanız çok tuhaf.. evet okuyan herkes anlıyor. Bir sağlıkçı olarak bu tedavilerin kesin sonuç vermeyeceğini en başta sizin söylemeniz gerekir çünkü. Arkadaşlar elinden geleni yapıyor demeniz başka gidin kesin olur demeniz başka. Burada kimyasal alanları da okuduk kesin kucağına alamadılar.
hanımefendi anlamada problem mi yaşıyorsunuz? tekrar anlatmamı isterseniz anlatabilirim ama bi önceki yazdığımı tekrar okuyun isterseniz çünkü anlamamışsınız. kimse kesin çocuğunuz olur diyemez zaten. siz sadece SİZİN ANLADIĞINIZ yere odaklanmışsınız gözünü başka bir şey görmüyor ve saldırıyorsunuz. daha fazla konuşmaya gerek yok bence sağlıcakla kalın 🙋🏻‍♀️

Back