- 1 Mart 2024
- 15
- 3
- 1
- 42
- Konu Sahibi nergissever
Ilk denemem basarisiz oldu...tekrar basa dondum.Ankara'da tup bebek merkezi/doktoru onerisi alabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prof. Dr. Önder koç kendi doktorum herkese öneriyorum bir gidip görüşmekte fayda var. Herkesin tecrübesi farklıdır benim memnun olduğum doktordan bir başkası olmayabilir neyden kaynaklı çocuk olmuyor oda önemli mesela benimm çikolata kistim vardı kendisi endometriozis uzmanı aslında tüp bebekte ün yapmış birisi değil ama benim iki bebeğimde ilk denemede tuttu çok şükür hem kızimi.hem oğlumu.kucagima almama vesile olduIlk denemem basarisiz oldu...tekrar basa dondum.Ankara'da tup bebek merkezi/doktoru onerisi alabilir miyim?
Sizin oldumu?Biz ankara bahçecide tedavi gördük. Prof dr berfu demir di doktorumuz. Bende pcos eşimin total ve ileri hareket hızı sayısında düşüklük vardı.
EvetSizin oldumu?
Tebrik ederim. Bende Berfu hocada tedavi oldum. Bugün Transferin 6. Günü .... hic bir belirti yok... bekliyorum bakalım
Benımde yoktu hafif rahim ağrısı dısında. Erken gebelikte bile 8. Gün negatif cıkıyordu takılmayın hiçTebrik ederim. Bende Berfu hocada tedavi oldum. Bugün Transferin 6. Günü .... hic bir belirti yok... bekliyorum bakalım
Sizde berfu hocada oldunuz dimi? Ay hadi inşallahBenımde yoktu hafif rahim ağrısı dısında. Erken gebelikte bile 8. Gün negatif cıkıyordu takılmayın hiç
Bende Berfu hoca 2. Günüm trasfer oldumTebrik ederim. Bende Berfu hocada tedavi oldum. Bugün Transferin 6. Günü .... hic bir belirti yok... bekliyorum bakalım
Bende berfu hoca bugün 6. GünümmmBende Berfu hoca 2. Günüm trasfer oldum
Test yaptın mıBende berfu hoca bugün 6. Günümmm
Evet bizde berfu hocanın hastasıydıkSizde berfu hocada oldunuz dimi? Ay hadi inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu sende?Evet bizde berfu hocanın hastasıydık
Bizde 28 yumurta toplanmıştı. 8 tanesi döllenip 2 tanesi 5inci güne ulaşmıştı.Kaçıncı gün embriyosuydu sende?
Bende 17 toplandı. 12 döllendi. 4 tane 5. Gün embriyosu var, 2 tane de 6. Gün embriyosuBizde 28 yumurta toplanmıştı. 8 tanesi döllenip 2 tanesi 5inci güne ulaşmıştı.
Çok iyi şansınız yüksekk umarım güzel haberler alırsınızBende 17 toplandı. 12 döllendi. 4 tane 5. Gün embriyosu var, 2 tane de 6. Gün embriyosu
Çok iyi şansınız yüksekk umarım güzel haberler alırsınız