Ankara'da tren kazası: 9 kişi öldü, 84 kişi yaralandı

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.695
55.169
Ankara'da tren kazası: 9 kişi öldü, 84 kişi yaralandı

Ankara'da meydana gelen yüksek hızlı tren kazasında 3’ü makinist 9 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 84 kişiden 34'ünün hastanedeki tedavisi devam ediyor. Yaralılardan ikisinin durumu ağır. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada kusuru bulunduğu gerekçesiyle TCDD personeli 3 kişi gözaltına alındı.

• ,Ju6Umy_5oUqWXW-LwY2cxw.jpg

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT) Yenimahalle ilçesine bağlı Çiftlik'te bulunan Marşandiz istasyonunda meydana gelen tran kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 84 kişi de yaralandı.

• ,XHl2_6uH-UO9fcICVBQH9g.jpg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
    https://www.ntv.com.tr/galeri/turki...nrmZESgk5E68tLv6Nf1W_g/XHl2_6uH-UO9fcICVBQH9g

Şu konuya sadece 2 kişi yazmış.
Ölümleri o kadar kanıksattılar ki ülkede artık kimse eceliyle ölmüyor!

dünyanın en güvenli taşımacılık sisteminde neredeyse her yıl bir katliam yaşanıyor.. bir de bunlar Nükleer santral yapacak.. bugün "o vagon orada olmamalıydı" diyenler yarın "o sızıntı olmamalıydı" diyecek..

dünyanın en güvenli taşımacılık sisteminde neredeyse her yıl bir katliam yaşanıyor.. bir de bunlar Nükleer santral yapacak.. bugün "o vagon orada olmamalıydı" diyenler yarın "o sızıntı olmamalıydı" diyecek..
Uzay bilmemnesi kurulmuş. Uzaydan ses kaydedeceklermiş.
Yav sen önce ülkende ki insanı koru uzay kusur kalsın.
Oraya da Toki yapmazlarsa bende bişi bilmiyorum -_-

Uzay bilmemnesi kurulmuş. Uzaydan ses kaydedeceklermiş.
Yav sen önce ülkende ki insanı koru ondan sonra uzaya el at.
Oraya da Toki yapmazlarsa bende bişi bilmiyorum -_-

Amaan nasıl olsa ne yapıyorlar diye sorgulayacak kimse yok, bir de oraya bütçe aktarırlar sanki ne olacak.. ocak ayından sonra da efsane zamlar gelecek, yarasın..

Tabi ki gene kimse istifa etmedi.
Bizdeki bu olan olaylari, kazalari kimse üstüne almıyor ya..
Ifrit oluyorum..:kızgın::olamaz:

Sinyalizasyon yokmus ve ulastirma bakani sinyalizasyon onemli degil demis. Cep telefonlari var ya.. Makinist elinde cep telefonu "tren yolunda vagon kalmasin ben geliyoom!" diye diye hizli tren kullaniyor ulkede.. E anca bu kadar oluyo.. 21. yuzyilda boyle kafalara ulke yonetimi teslim edilirse az bile.. Daha gorecek gunleriniz var yane..

X