Ankara'da temizliğe gelecek bayan arıyorum

iceflow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
24
1
ankara keçiörende ikamet ediyorum ara sıra temizlik işi için değişik bayanlar aldım fakat çok yavaş ve üstün körü iş yaptıkları için pek memnun kalmadım.
aile evine 2 haftada bir düzenli ve sürekli bayan almak istiyorum. bana gelecek olan bayan, onu yaparım bunu yapmam demeyecek olan, gerektiğinde vitrin temizliği ütü, mutfak tezgahı toplama vs. her işi yapabilecek olan biri olması lazım. yani sabah gelecek akşama kadar o anki duruma bağlı evde temizlik düzen adına yapılması gereken herşeyi yapacak, titiz ve özellikle de eli çabuk bir bayan arıyorum. fiyata bağlı haftada bir de alabilirim.
talip olanlar lütfen en son istediğiniz ücretle beraber mesaj atınız.

merhaba ben etlikde oturuyorum ev temizligine gidiyorum burda tanışdıgım gittigim kişi lerde var şu an haftada 3 günüm dolu iş ayırmam iş saatlerim sabah 8 akşam 5.30 a kadar çalışırım elimin hızlı oldunu sölerler 4 yıldır temizlik işinde çalışmakdayım. Ücret 100 dür özelden tel gönderiyorum isterseniz görüşebiliriz..

hafta da isteğinize bağlı 1-2 gün gelebilirim.günlük 100 tl .eğer düşünür iseniz fiyat hakkında görüşebiliriz. ayrıca aradığınız kişi benim :) bunuda samimi söylüyorum . .

arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum, işlerimin yoğunluğu nedeniyle buraya da bir süredir bakamadım. şimdilik bir kişi ile anlaştım,

bakalım artık, umarım iyi gider. mesaj atan herkese teşekkürler, iyi çalışmalar..

hafta da isteğinize bağlı 1-2 gün gelebilirim.günlük 100 tl .eğer düşünür iseniz fiyat hakkında görüşebiliriz. ayrıca aradığınız kişi benim :) bunuda samimi söylüyorum . .
sizinle calismak isterim
I iceflow dedigi gibi birini ariyorum

merhaba bende ankarada oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…