Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada... Tecrübeli ve güvenebileceğiniz bebek bakıcısı,mı arıyorsunuz.?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

atsyr

Ankarada.. yeni doğan bebek ve çocuk bakıcısıyım..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
185
2
116
58
Merhabalar... ismim Ayşegül 12 Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işine çok önem veren ciddi bir bayanım .. REFERANS.. verebilirim 47 yaşındayım.. 1 torun ve 2 yetişkin çocuk annesiyim.. torunumdan önce ANKARADA 4 bebek büyüttüm sizin.. bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim... torunumu,da ben büyüttüm ekimde 3 yaşına girecek.... inanınki gözünüz arkanızda kalmaz... çok temiz ve düzenli çalışırım... K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında oturuyorum... 05422312143

Son düzenleme:

merhaba,

Ben demetevlerde oturuyorum. 2 yaşında ikiz çocuklarım var. 2 çocuğa tek bakabilir misiniz? Nekadar ücret talep ediyorsunuz? ve Demetevlere gelip gitmek sıkıtı olur mu sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…