ankarada tavsiye lazer epilasyon

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
kızlar, ankarada acil tavsiye lazer epilasyon merkezine ihtiyacım var yaza evlencem ve bu tüylerden kurtulmak istiyorum..lütfen deneyimli olanlar deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşabilir mi?
eger tunalı ve cevre mahallelerindeyse cok daha iyi olucak benim için..
birde lazer epilasyonla alakalı sormam gereken bir kac soru var.
İlk seanstan son seansa kadar olan süre içerisinde tüylü gezmeniz gereken zamanlar oluyormu (yani lazer seansından sonra tüyleriniz hala oldugu halde agda yada jilet yasakmı?) yoksa lazerden sonra tüy alınmış gibi mi oluyo onu halen anlamıs değilim.?
ücretlendirme seans başımı olucak?ben tam bacak genital koltuk altı istiyorum ne kadar olur acaba seans başı ?
Birde tedavi tamamen bittikten sonra hala üç beş tüy kaldıgı söyleniyor onlara agda falanla müdehale edildiğinde tekrar cogalırmı tüyler? çünkü ben cok huyluyum yazın o güneşin altında bacagımda bir tane bile tüy görünmesinden rahatsız olan biriyimde

Ca

Canim ben Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum lazerimi fiyatlar kil kokune gore degisiyor amac zaten kil kokunu kusturmek yaptiran arkadaslarda tekrarlama sikayeti yok tavsiye ederim canim :)

Bende özel clnc medilife da lazerimi yaptiriyorum. Gayet memnunum.

Son düzenleme:
slm kızlar ankarada kızılayda biltıp polikilinigi var ben oraya gıdıyorum.5 seans cok az kaldı.cihazları alex hıjenıkte bıyer.bıkere muamele önemli seasn sayısı kısa konturol lleri var.valla cok da arkadaşım başladı onlardanda şikayet duymadım uğrayın derim.şükür ya param bosyere gıtmedı:)

Ca

Canim ben Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum lazerimi fiyatlar kil kokune gore degisiyor amac zaten kil kokunu kusturmek yaptiran arkadaslarda tekrarlama sikayeti yok tavsiye ederim canim :)

Bende aynı yerde yaptırıyorum canım:) Çok memnunum tavsiyeler üzerine gittim ve cidden dendiği kadar da varmış :) Arkadaşlarıma da tavsiye ettim birlikte gidiyoruz

Ben Bahçelievler'de Dr. Seval Karasatı'nın muayenehanesinde yapırıyorum, çok memnunum.

Özel clnc medilife da yaptırmıştım git derim ankaradaysan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…