- 16 Temmuz 2016
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi aslimustafa
-
Canim çok teşekkür ederim ama nedense devlete güvenemiyorum aslında hepsi ayni ama bi kere gitmiştim gördüğüm muameleden ötürü soğudum açıkcasıEtlik zubeyde hanim doğum evi hastanesinde RAHMİ SİNAN KARADENİZ var gebe polikliniginde onerebilirim ben gebeligimde ona gitmistim gercekten ilgili bir doktor sadece pek konusmayi sevmiyorama onemli birsey gorsede aksatmaz hemen der isinde profesyonel bir doktor netten arastirabilirsin ozel hastanede soruyorsanız bilgim yok
Peki ilgili mi gerçekten yanı ben konuşmayı seven konuşan bi doktor arıyorum herşeyi sormak istemiyorum bi yerden sonra bıkıyorum çünküÖzel ama koruda doğum yaptırıyor canım
Peki ilgili mi gerçekten yanı ben konuşmayı seven konuşan bi doktor arıyorum herşeyi sormak istemiyorum bi yerden sonra bıkıyorum çünkü
Özel muayenehane mi yoksa özel hastene de miFatma Reşide Önalan benim dr.um.Sen daha sormadan anlatmaya başlar ve sormak istediğin aklına takılan bir şey var mi diye sorar her kontrolde.ben aklima takılan en ufak şeyde whats uptan yaziyorum müsait olur olmaz arayıp bilgi veriyor.yarı psikiyatri hizmeti de veriyor sayılır
Çok teşekkür ederimDr.Cihangir Çakıcı
Aklınızda soru işareti kalmadan çıkarsınız muayeneden :)
Muayenehanesi var ve neredeyse tüm ozellerle calisiyor hemen hememÖzel muayenehane mi yoksa özel hastene de mi
Pekii çok teşekkür ederimMuayenehanesi var ve neredeyse tüm ozellerle calisiyor hemen hemem
ÖzelCan'ım Reyyan hanımla whatsaptan konuşup bilgi alabilirsin numara verebilirim . Fiyat konusunda falan
Koruda doğum yaptırıyor korunun çok yakınında yürüme mesafesinde muanehanesi varÖzel
koru hastanesinde çalışıyor hala değil mi hastaneden bilgi alabilirsem hiç gerek yok canim teşekkür ederim
Merhaba, Koru hastanesinde Mehmet Fırat Mutlu'ya gidiyorum. Tavsiye ederim, ilgili bir doktor ve hastane. Ayırca korunun doğum paketi de var, yararlanabilirsiniz.Özel
koru hastanesinde çalışıyor hala değil mi hastaneden bilgi alabilirsem hiç gerek yok canim teşekkür ederim
Teşekkür ederim canim doktoru buldum çok şükür içime de sindi hemen koruya yakın muaynehanesi ve orda Doğum yaptırıyormuş . Doğum paketi nasıl ben henüz soramadım şimdi gittiğimde soracaktımMerhaba, Koru hastanesinde Mehmet Fırat Mutlu'ya gidiyorum. Tavsiye ederim, ilgili bir doktor ve hastane. Ayırca korunun doğum paketi de var, yararlanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?