• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da tavsiye edilecek Kadın Doğum Uzmanı

aslimustafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
51
24
3
merhaba , yaklaşık 9 haftalık hamileyim ve Ankara'ya Yen'i taşındık ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum ne yazık ki .
Sizden ricam gerçekten memnun olduğunuz , ilgili , işinde iyi bir kadın doğumcu var mı varsa hangi hastanededir yardımcı olursanız sevinirim .

Etlik zubeyde hanim doğum evi hastanesinde RAHMİ SİNAN KARADENİZ var gebe polikliniginde onerebilirim ben gebeligimde ona gitmistim gercekten ilgili bir doktor sadece pek konusmayi sevmiyor:kızgın:ama onemli birsey gorsede aksatmaz hemen der isinde profesyonel bir doktor netten arastirabilirsin ozel hastanede soruyorsanız bilgim yok :KK49:

Etlik zubeyde hanim doğum evi hastanesinde RAHMİ SİNAN KARADENİZ var gebe polikliniginde onerebilirim ben gebeligimde ona gitmistim gercekten ilgili bir doktor sadece pek konusmayi sevmiyor:kızgın:ama onemli birsey gorsede aksatmaz hemen der isinde profesyonel bir doktor netten arastirabilirsin ozel hastanede soruyorsanız bilgim yok :KK49:
Canim çok teşekkür ederim ama nedense devlete güvenemiyorum aslında hepsi ayni ama bi kere gitmiştim gördüğüm muameleden ötürü soğudum açıkcası

Fatma Reşide Önalan benim dr.um.Sen daha sormadan anlatmaya başlar ve sormak istediğin aklına takılan bir şey var mi diye sorar her kontrolde.ben aklima takılan en ufak şeyde whats uptan yaziyorum müsait olur olmaz arayıp bilgi veriyor.yarı psikiyatri hizmeti de veriyor sayılır :KK5::KK48:

Fatma Reşide Önalan benim dr.um.Sen daha sormadan anlatmaya başlar ve sormak istediğin aklına takılan bir şey var mi diye sorar her kontrolde.ben aklima takılan en ufak şeyde whats uptan yaziyorum müsait olur olmaz arayıp bilgi veriyor.yarı psikiyatri hizmeti de veriyor sayılır :KK5::KK48:
Özel muayenehane mi yoksa özel hastene de mi ☺️

Can'ım Reyyan hanımla whatsaptan konuşup bilgi alabilirsin numara verebilirim . Fiyat konusunda falan

Fatma Bolkan çok içime sinerek gittim.Sezeryan sonrası da normal dogum yaptiriyor yani normal düşünüyorsan gayet başarılı araştirabilirsin internetten hep tam puan vermişler...Hekim sitesinde muayenehanesi, ayrica koruda dogum yaptiriyor genelde..İnsanı rahatlatan bi enerijisi var şahsen ben sevdim..

Merhaba, Koru hastanesinde Mehmet Fırat Mutlu'ya gidiyorum. Tavsiye ederim, ilgili bir doktor ve hastane. Ayırca korunun doğum paketi de var, yararlanabilirsiniz.
Teşekkür ederim canim doktoru buldum çok şükür içime de sindi hemen koruya yakın muaynehanesi ve orda Doğum yaptırıyormuş . Doğum paketi nasıl ben henüz soramadım şimdi gittiğimde soracaktım

Back