• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Tavsiye Edeceğiniz Hastane

buket721

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
6
0
36
Ankara
arkadaşlar ankarada hangi hastanelerden memnunsunuz...Bilgi verirmisiniz..ben 30 haftalık hamileyim...Ama doğum yapmaktanda korkuyorum...Hastanemi değiştirebilirim belki kafam çok karışık...Siz hangi hastanelerde doğum yaptınız yada yapıcaksınız...

canım ben fatih hast de yapmayı düşünüyorum. sanırım bi tek beşevlerde doğumhane var. doktorumda ikbal hanım ama doğuma kendi doktorum girmiyo o gün kim nöbetçiyse o giriyo

Ben fatih hastanesinde yaptım ama hiç memnun kalmadım hiç ama hiç güler yuzlu değiller haziranda doğum yaptım ben ikinci dogumu kesinlikle mesahastanesiydi önceden şimdi tobb oldu orayı düşünüyorum mutlaka git gor derim

Bayındır veya medicana yı öneririm.
Fatih hastanesi ne hamileyken kaza geçirip gitmek zorunda kalmıştım ,bebeğim henüz 30 haftalıktı ve doğum başlamış diye sezeryana almaya kalkmışlardı,kabul etmedim ve bayındıra götürdü eşim,doğum falan başlamamış.Adamlar hazır hasta gelmiş kaçırmayalım diye bebeğimin hayatını tehlikeye atacaklardı.O günden sonra bir daha ayak basmadım fatih hastanesine..

Bayındır veya medicana yı öneririm.
Fatih hastanesi ne hamileyken kaza geçirip gitmek zorunda kalmıştım ,bebeğim henüz 30 haftalıktı ve doğum başlamış diye sezeryana almaya kalkmışlardı,kabul etmedim ve bayındıra götürdü eşim,doğum falan başlamamış.Adamlar hazır hasta gelmiş kaçırmayalım diye bebeğimin hayatını tehlikeye atacaklardı.O günden sonra bir daha ayak basmadım fatih hastanesine..

ya kabus gibi inanamıyorum resmen ticaret ahlakındalar çok ayıp valla

cnm doktorum özel muayene olduğu için genelde medicanada yaptırıyo doğumları
bakalım daha çok var hayırlsı

ben akrapolde doğum yaptım 2009 ocak ayında o zaman hastane daha yeniydi ve çok ilgililerdi 2 doğumum 14 ay sonra 2010 nisan ayında oldu ve hastane daha yoğundu ve daha ilgileri azalmıştı ama genede iyiydi gene memnun kaldım diyebilirim o hastanein tek sorunu çok doktor değiştiriyor olması tam doktoruna alışıyorsun bir bakıyorsun ordan ayılıyor hastaneden memnunum diye ben yerine gelen doktora doğum yapmıştım 3. kez gördüğüm doktora doğum yapmıştım ama memnun kaldım ekip olarak iyiydiler tek doktor önemli olmuyor herşey önemli genel olarak... ama bir arkadaşım memnun kalmamıştı yoğun bakım üniteleri zayıf o gibi durumlarda özel hastanelerin geneli zayıf durumda zaten hamileliğinde riskli olanlar özel hastanelerin bu durumunu dikkate almalı. benim arkadaşın erken doğum olunca bebeğini kaybetme riski olmuş küvezleri yeterli değilmiş tam bilemiyorum ama bir eksikliklerinden kaynaklanmış yani hastanenin ama ordaki doktoru hemen sami ulusaydı sanırım yollamış ve küveze konulup bir süre sonra sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı bebeğini...

fatih ünv hastanesine profesör doktor nilgün turhana gittim kızımda 7. ayım bitene kadar ve aşırı ilgisiz birkadın hiç memnun kalmadım. ve son ayımda nerdeyse doktorsuz kalmıştım resmen kadına sinirlendim ilgisiz alakasızlığına ve bıraktım akrapolü buldum sonra... ve birkaç kişidende hastane hakkında olumsuz şeyler duydum. anestezi uzmanı berbatmış epiduralde bir arkadaşımı delik deşik etmiş kaç seferde iğne yerini bulamamış,nilgün hanım doğumuna gelicem diye söz vermiş sonra doğumuna gitmemiş kadının ve ziyaret bile etmemiş yüzüne bakmamış doğum sonra tabi işi bitti doğuma gidene kadar nigün hanım prof olduğu için ayrı ücret veriliyordu muayenehanesine gitmişsin gibi ücreti vardı öyle veriyorduk birde kapısında randavumuz olmasına rağmen 1 saat bekliyorduk ve kadın herşey yolunda ok ilaçların bittimi diyordu sadece yok çocuğun şu kiloda yok şöyle ye iç şöyle dikkat et hiçbir konuşma yok ticari olmuş herşeyi kadının. ama eğer hamileliğinde problemin varsa nilgüne hanıma git profesyonel gerçekten bu işi biliyor sorunu hemen bulur ve çözer bunuda denedim ve halletti ama normalleşince hamileliğin gitme güvenilir bir doktor değil kesinlikle... ve fatih hastaneside çok pis sanki özel değilde devlet hastanesi gibi hem insanlara davranışlarıda öyle onca parayı azar işitmeye surat çekmeye gidiyor sanki insan hele hamilelikte hiç çekilmiyorlar...doktor araştırma hastane ulma işi çok zordur çok uğraştım zamanında Allah yardımcın olsun

Ben TOBB Etü Hastanesinde doğum yaptım, tavsiye ederim. Özellikle hemşirelerin ilgisi süper... Temizlik açısından da çok iyi.

tatlım tobbda vip oda var mı nasıl dogm yaptırıyorlar ya herkes her hastane hakkında o kadar şey söylüyor ki benim ilk gebeliğim ve çokkkkkkkkkkkkk kararsz kaldım:((

Back