Ankara'da tavsiye edebileceğiniz hastane ve dr doğum için

polyannadunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
151
116
slmlar herkese , Ankara'da doğum yapıp memnun kalan tavsiye edebileceğiniz hastane veya Dr öneriniz veya şunu şunu yaşadım kötüydü tavsiye etmem diyebileceğiniz hastane yada Dr önerisi var mı özel yada devlet farketmez , şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese

Ben koru hastanesinde Ahmet Özek'e başladım. Bir kere muayene oldum ama sevdim. Daha öncesinde Cemil Kaya'ya gitmiştim. Aslında ondan da çok memnundum ama o sigortamı fazlasıyla aşacağı için koruya başladım. Bir de özel muayenehane işini de çok sevemedim nedense. Herşey aynı yerde olup bitsin istiyorum.Tahliller vs. İlk hamileliğimde öyleydi gayet de güzeldi.

Cemil Kaya Doçent olduğu için mi fark oluyor sigortadan, Ahmet Özek'in özgeçmişine baktım başarılı birine benziyor , umarım memnun kalırsın , gebelik takibi ve doğum yapacak değil mi Dr'un öyle anlaştınız ,

hocanın genel olarak fiyatları biraz yüksek doğumda tobb da olacak ve birde muayeneyi bi yerde ol sonra git başka yerde tahlil yaptır iki iş istemedim. Ahmet hocaya muayene oldum hep böyle iyi anlaşırsak inşallah doğumuda o yaptırsın isterim. Sen hamile misin? Düşündüğün birileri var mı?

evet 6 haftalık hamileyim, su an Prof Mehmet Erdem'in muayenehanesine gidiyorum ama o normalde tüp bebek ve infertilite uzmanı olduğu için sanırım doğum takibi yapmıyor, eğer yaparsa ona devam edicem ama sanırım doğum yaptırmıyor o yüzden bir yandan da hastane ve Dr araştırıyorum , haftaya TOBB da doğum yapacak arkadaşım var ondan da bilgi alır paylaşırım burda

haber bekliyorum nasılsa zamanımız var. Sen ekim annesi mi kasım annesi mi olacaksın?

internetten yapılan hesaplamaya göre 29 ekim gösteriyor ama doktorum geriden geldiğimi söyledi kasım da olabilir bakalım nasip kısmet :) aynen zamanımız var bu süreçte güzelce araştırabiliriz

Benim nerdeyse bütün akrabalarım Zübeyde kadın doğumda doğurdular annem kuzenim yengelerim felan.

Batıkentte özel bilgi hastanesi Selçuk arslan kendi doktorumdur ben doğum felan geçirmedim ama eşimin bir arkadaşının eşi orda doğum yapmıştı doktor çok iyi tavsiye ederim

Ozellikle kamuda calisan arkadaslari bi konuda uyarmak isterim. Ben de zamaninda ozel muayenehanesi olan bi doktora gitmek istedim ama hem verecegi sihhi izin raporlarinin hem de 32. hafta raporlarinin bi gecerliligi olmuyor diye biliyorum.

ben Selçuk Beye gittim bir kaç kez çok iyi bilgili bir doktor gerçekten memnundum fakat çok aşırı yoğun saatlerce sıra bekliyordum ,hastanede sanırım 2 kadın doğum dr u vardı ve çok yoğundu Selçuk Beyi randevulu gitmeme rağmen 5 saat beklediğim zaman olmuştu , doğum için ona ulaşamama riskini alamam gibi , gerçi zaten malesef bebeğimin kalbi durdu şimdilik doğum doktoru araştırmama da gerek kalmadı

Bayanlar merhaba herkese, ben Dr. Fatma Reşide Önalan'a gidiyorum ve cok memnunum fikir isteyenlere bir önerim olsun:) tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…