ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor????

daybreak06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
23
5
38
arkadaşlar ankarada yaşıyorum. 3 aylık ikizlerime hamileyim. tavsiye edebileceğiniz doktorları hastane adı vererek paylaşır mısınız? ayrıca muayene ücretini de söylerseniz sevinirim.

arkadaşlar ankarada yaşıyorum. 3 aylık ikizlerime hamileyim. tavsiye edebileceğiniz doktorları hastane adı vererek paylaşır mısınız? ayrıca muayene ücretini de söylerseniz sevinirim.
Canım çok farklı seçenekler var özele mi gideceksin devlet hastanesine mi o önemli eğer devlete gideceksen ben bilmiyorum özel ise o zaman bazı isimler verebilirim.

hamileliğimde pek çok sorun yaşamış biri olarak bebeklerimden birini önce allah ,sonrada doktorumun sayesinde kucağıma aldım.gitmediğim doktor hastane kalmadı.özelinden devletine.sana tavsiyem hacettepe eğitim araştrıma hastanesi riskli gebelikler bölümü.kesinlikle tavsiye ediyorum.bebeklerimden birinin özel bir durumu vardı sadece oradaki doktor bunu bildi.sonrasında küvez bakımı da çok iyi.herhangi bir ücrette ödemedim.

UOTE="melina1983, post: 39386739, member: 356263"]Canım çok farklı seçenekler var özele mi gideceksin devlet hastanesine mi o önemli eğer devlete gideceksen ben bilmiyorum özel ise o zaman bazı isimler verebilirim.[/QUOTE]
Canim ikisi de olur yeter ki iyi ilgili bir doktor olsun özelde tavsiye edecegin doktorlar kimler acaba? ?

Randevu sistemi nasil işliyor randevu almak kolay mı? Hastaneye doğum ücreti olarak ne kadar odediniz? Bir de doktorunun ismini ogrenebilir miyim?

UOTE="melina1983, post: 39386739, member: 356263"]Canım çok farklı seçenekler var özele mi gideceksin devlet hastanesine mi o önemli eğer devlete gideceksen ben bilmiyorum özel ise o zaman bazı isimler verebilirim.
Canim ikisi de olur yeter ki iyi ilgili bir doktor olsun özelde tavsiye edecegin doktorlar kimler acaba? ?[/QUOTE]
Esat Orhon var internette yazarsan çıkar tüp bebek konusunda çok deneyimli ve iyi bir doktor. Muayenehanesi de var aynı zamanda Liv hospitalda şu an sanırım. Muayenesi 300-350 arası bir şey sanırım.
Güven hastanesi de çok iyi ama SGK anlaşması yok özel sigortan yoksa onu komple cepten ödersin.
Koru ve başkente giden tanıdıklarım var onlar da çok memnun. Koruda Ümit hoca ama Başkent'te isim bilmiyorum.

kesinlikle hacettepe perinatoloji (yüksek riskli gebelikler bölümü) doç. dr. özgür özyüncü. muayene ücreti doç. olduğu için 122 tl normal doğumlara uzman girmez sezeryan doğuma girecek uzm doç için 500 tl doğum parası. başka hastane düşünme bile bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…