Sünnet Ankarada sünnet yaptırabileceğim dr ismi

Oğlum 1 yaşında bizde yarın sünnet yaptırıyoruz pipimizde yapışıklık var.Hrs'kadın doğum hastanesinde üroloji uzmanı ayrıca cocuk cerrahı olan prof.dr.arbay özden çiftçi yapıcak.Genel anesteziyle.Herşey dahil 2 milyar.

ben de oğlumu sünnet ettirmek istiyorum 2 yaşını geçti ne zamandır çırpınıyorum eşim oralı olmuyor ya çıldırıyorum özel hastane olsun diyor para yok diye erteliyor devlet hastanelerine güvenemiyormuş çocuğum büyüdü aklı ermeye başladı büyüdükçe daha zor olacak neden bu kadar vurdum duymaz oluyor bu eşler anlamıyorum
yenimahalle devlet hastanesine götürmeyi düşünüyorum artık gidip kendim uğraşacağım kimsenin aldırdığı yok 1000 lira 2000 lira nasıl fiyatlar orasını da aklım almadı ya alt tarafı küçücük bir operasyon abartmışlar artık
bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum buradan da yazarım memnun kalırsam

Bizde güvenemediğimiz için özele gittik canım.Zaten küçücük çocuk anestezi alıyor v.s.Paran yoksa öl bu memlekette valla.Küçücük bir operasyon dediğin şey o kadar önemliki..Çocuğun hayatını etkiliycek.Yarısı,tümünü kesen,eğri kesen,başka yöntemle yapan bir sürü yer var.Çok memnun kaldım iyikide özelde yaptırmışım.

Eğer tıbbi bir gereklilik varsa ne ala ama gelenek ve görenek adı altında yapılan sünnete oldum olası karşıyım..hele hele erkekliğin yüceltildiği düğünlere daha da beter..neyse gelelim sadede.. bence siz çocuğunuzda bunu gerektirecek bir durum olup olmadığını araştırın Lakin eğer ürolojik sağlığı yerinmdeyse gerek yok sünnet yaptırmanıza..Tıbbi gereklilik dışında ben bu müdahaleyi gereksiz buluyorum..

Son düzenleme:
Ankara’da bebek ya da çocuk sünneti yaptıracak arkadaşlar için doktor tavsiyeli ve tecrübeleri anlatan faydalı bir yazı buldum, umarım işinize yarar;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…