Benimde 7 aylık oğlum var sünnet ettirecek sen iyi bı yer bulursan bende oraya yaptırayım ben ilk oğluma 2 yasında yaptırdım geç kaldım çok zorlandı uzun süre piposunda dokundurtmadi altını ağlaya ağlaya değiştiriyorum bu oğlumda daha erken yaptıracak bie sedasyona gerek yok lokal anestezi yeter lokal anestezilide heryer yapmıyor ilk oğlumu saglık memuruna yaptirtmistik
tabiki bulursamilk deneyiminiz kötü olmuş, inşallah ikinciyi sorunsuz atlatırsınız, sanırım diş hekimisiniz benim kız kardeşimde diş hekimi o da aynı şeyi söylüyor sedasyona gerek yok local yeterli diye. Bu sedasyon zor mu?
benim oğlum 5 aylık, ben de 1 yaşından önce istiyorum, netten de araştırıyorum, bir arkadaşımda tavsiye etti, kolay sünnet diye tararsan bulursun, sanırım öyle yaptıracağım ama önce 6. ayı bitirmesini bekleyeceğim, bağışıklık sisteminin güçlü olması konusu mantıklı geldi. Geç olmadan da yaptırmak istiyorum bir de havalar iyiyken yaptırmak daha mantıklı gibi, bizim için en uygun sonbahar ayları gibi, burdan haberleşelim.
başkadeneyimli olan anne yokmu? konu sahibi arkadasım ne yaptın? nasıl yaptın? nerde yaptınız?
Merhabalr..
Ben Ankaradayım..oğlum şu an 9 aylık.doğduğundan beri pipi ucunda darlık vardı 6 aya kadar bekledik düzelir diye ama düzelmedi.artık ufak ufak idrarını yaparken kanama da yapmaya başlamıştı derken 7 ay 1 haftalıktı sünnetini yaptırdık.İnanın üstümden doğum yapmış gibi bi yük kalktı.Erkek annesi olunca bu sıkıntı stres sizi başından beri endişelendiriyor çünkü.doktorumumz daha geçiktiemeyin büyüdükçe zorlaşır dedi.zorlaşmasının sebebi çocuk açıcından emekliyecek yürüyecek elini atacak vs.yaptırdıkdan sonra keşke daha önce yaptırsaymışım bile dedim.Aklı ermeden olması çok iyi oldu.pansumanı falan kolay oldu aklı erse elletmez ağlar korkar vs.en azından bunları yaşamadım OLDUDA BİTTİ MAŞALLAHHH:)))
Bende çok araştırdım en son TOBB da çocuk cerrahı ve üroloğu Haluk beye yaptırdık.prof.kendisi toplamda 1250 tl ödedik çok memnun kaldık.kan alımında falanda bi sıkıntı olmadı.Maddi olarak size uygunsa öneririm.sabah 11de girdi ameliyata öğlen 2de taburcu oldu.genel anezteziyle oldu.bencede genel anezteziydi çünkü düşünsene lokal olacak çocuk öyle yatacak başında 4-5 tane yabancı ağlayacak annesini isteyecek hiç ama hiç gerek yok toplam 15 dak uyutuyorlar .Ameliyettndan çıkınca biraz sersem oluyor ve ağlıyor :))umarım yardımcı olabilmişimdir.sorunuz varsa cevaplarım.yapacaksanızda bence çok fazla ertelemeyin bir an önce bu sıkıntıdan kurtulun büyüdükçe zorlaşacak...
Merhabalr..
Ben Ankaradayım..oğlum şu an 9 aylık.doğduğundan beri pipi ucunda darlık vardı 6 aya kadar bekledik düzelir diye ama düzelmedi.artık ufak ufak idrarını yaparken kanama da yapmaya başlamıştı derken 7 ay 1 haftalıktı sünnetini yaptırdık.İnanın üstümden doğum yapmış gibi bi yük kalktı.Erkek annesi olunca bu sıkıntı stres sizi başından beri endişelendiriyor çünkü.doktorumumz daha geçiktiemeyin büyüdükçe zorlaşır dedi.zorlaşmasının sebebi çocuk açıcından emekliyecek yürüyecek elini atacak vs.yaptırdıkdan sonra keşke daha önce yaptırsaymışım bile dedim.Aklı ermeden olması çok iyi oldu.pansumanı falan kolay oldu aklı erse elletmez ağlar korkar vs.en azından bunları yaşamadım OLDUDA BİTTİ MAŞALLAHHH:)))
Bende çok araştırdım en son TOBB da çocuk cerrahı ve üroloğu Haluk beye yaptırdık.prof.kendisi toplamda 1250 tl ödedik çok memnun kaldık.kan alımında falanda bi sıkıntı olmadı.Maddi olarak size uygunsa öneririm.sabah 11de girdi ameliyata öğlen 2de taburcu oldu.genel anezteziyle oldu.bencede genel anezteziydi çünkü düşünsene lokal olacak çocuk öyle yatacak başında 4-5 tane yabancı ağlayacak annesini isteyecek hiç ama hiç gerek yok toplam 15 dak uyutuyorlar .Ameliyettndan çıkınca biraz sersem oluyor ve ağlıyor :))umarım yardımcı olabilmişimdir.sorunuz varsa cevaplarım.yapacaksanızda bence çok fazla ertelemeyin bir an önce bu sıkıntıdan kurtulun büyüdükçe zorlaşacak...
4.5 aylıkken ankara tıpta yaptırdık.ama sedasyon ile yapıldı.uyutuldu.
büyüdükçe lokal zorlaşıyor diye biliyorum.biz sıkıntı yaşamadık.normalde aylık kontrolleri
için başka bir hastaneye gidiyoruz.orda 3 kişi sordu,çok iyi yapılmış nerde yaptırdınız diye?
hastane olarak memnun kaldık ama lokal yapılmıyor diye biliyorum.ayrıca bizden kan alınmadı.
Merhaba.
Cumartesi günü oğlumun sünnetini yaptırdık.Dr.Mustafa Demirelli yaptı.Lokal oldu ve klips yöntemi uyguladı.Sadece ilk gece uyurken biraz zorlandık.Ama genel anlamda çok memnun kaldık.Ne acı,ne ağrı oldu.Yarın da klipsin çıkarılması için gideceğiz.
Fiyatı da 300 liraydı.Benim de çok korktuğum bir konuydu.Araştırdığımda Ankara da üç isimde yoğunlaştım.Biri Kadir Mutlu,diğeri Mahmut Ferda Şengal ve Mustafa Demirelli idi.İnanın bu kadar kolay ve rahat olacağını düşünmemiştim.Darısı başınıza...
gül100 merhaba,
hayırlı olsunçok detaylı bilgi vermişsin teşekkürler...bende bir kaç arkadaşımdan ve netten Kadir Mutlu ve Mahmut Ferda Şengal ismini duymuştum, Dr.Mustafa Demirelli yi ilk defa duydum. Canım rica etsem, hastanede mi yaptı, muayenehane de mi? birde lokal anestezi zor oldu mu? bebeğin kaç aylıktı bu arada yazarsan sevinirim.
Bugün öğlen sünnet düğünümüzü yaptık ve ben biraz geç kaldım cevaplamakta.
Ayrıca internetten doktorumuzun sünneti nasıl yaptığını izleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?