• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Ankarada sünnet yaptırabileceğim dr ismi

kemece

joi de vivre :)
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
636
14
118
Ankara
Kızlar merhaba,

4.5 aylık oğlumu sünnet ettirmek istiyorum. sizler den bir kaç konuda yardım almak istiyorum. Öncelikle ürolog mu çocuk cerrahı mı sünneti yapmalı ya da sünnetçi mi:)

birde ben Ankaradan yazıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir isim var mı?

geçen eşim beştepe de yer alan hastanenin ürologundan randevu almıştı, hiç bir sorunu yok gözüküyor bence 6. aydan sonra yaptırın dedi, bağışıklık sistemi 6. aydan sonra daha güçlü olurmuş,sedasyon ile uyutarak yapılıyormuş.2 yaşını da geçmeyin dedi, yeni doğanken yaptırsaydınız daha iyiydi dedi. eşim ısrar etti biz şimdi yaptırmak istiyoruz diye, o da basit bir operasyon olur dedi, anestezi uzmanı görsün dedi kan alındı 4 tüp bebeğim ağla ağla, çok üzüldüm damar yolunu bulamadı hemşire, başkasını çağırdı ancak aldılar, sonrasında da ne oldu dersiniz arayıp ee bebeğinizin kanı pıhtılaşmış bir daha almamız gerekiyor, lanet olsun sizin hastanenize dedim kalsın, siz bir kan almayı beceremediniz ben size nasıl güveneceğim, eşimle de papaz olduk, kaldı şimdilik, iyi birisini bulup düzgün bir hastanede yaptırmak istiyorum

kızlar kaç gün oldu kimse cevap yazmadı:50: Ankarada hiç oğlunu sünnet ettiren olmadı mı? lütfen tecrübelerinizi paylaşın...

Benimde 7 aylık oğlum var sünnet ettirecek sen iyi bı yer bulursan bende oraya yaptırayım ben ilk oğluma 2 yasında yaptırdım geç kaldım çok zorlandı uzun süre piposunda dokundurtmadi altını ağlaya ağlaya değiştiriyorum bu oğlumda daha erken yaptıracak bie sedasyona gerek yok lokal anestezi yeter lokal anestezilide heryer yapmıyor ilk oğlumu saglık memuruna yaptirtmistik

Benimde 7 aylık oğlum var sünnet ettirecek sen iyi bı yer bulursan bende oraya yaptırayım ben ilk oğluma 2 yasında yaptırdım geç kaldım çok zorlandı uzun süre piposunda dokundurtmadi altını ağlaya ağlaya değiştiriyorum bu oğlumda daha erken yaptıracak bie sedasyona gerek yok lokal anestezi yeter lokal anestezilide heryer yapmıyor ilk oğlumu saglık memuruna yaptirtmistik

tabiki bulursam:1: ilk deneyiminiz kötü olmuş, inşallah ikinciyi sorunsuz atlatırsınız, sanırım diş hekimisiniz benim kız kardeşimde diş hekimi o da aynı şeyi söylüyor sedasyona gerek yok local yeterli diye. Bu sedasyon zor mu?
benim oğlum 5 aylık, ben de 1 yaşından önce istiyorum, netten de araştırıyorum, bir arkadaşımda tavsiye etti, kolay sünnet diye tararsan bulursun, sanırım öyle yaptıracağım ama önce 6. ayı bitirmesini bekleyeceğim, bağışıklık sisteminin güçlü olması konusu mantıklı geldi. Geç olmadan da yaptırmak istiyorum bir de havalar iyiyken yaptırmak daha mantıklı gibi, bizim için en uygun sonbahar ayları gibi, burdan haberleşelim.

tabiki bulursam:1: ilk deneyiminiz kötü olmuş, inşallah ikinciyi sorunsuz atlatırsınız, sanırım diş hekimisiniz benim kız kardeşimde diş hekimi o da aynı şeyi söylüyor sedasyona gerek yok local yeterli diye. Bu sedasyon zor mu?
benim oğlum 5 aylık, ben de 1 yaşından önce istiyorum, netten de araştırıyorum, bir arkadaşımda tavsiye etti, kolay sünnet diye tararsan bulursun, sanırım öyle yaptıracağım ama önce 6. ayı bitirmesini bekleyeceğim, bağışıklık sisteminin güçlü olması konusu mantıklı geldi. Geç olmadan da yaptırmak istiyorum bir de havalar iyiyken yaptırmak daha mantıklı gibi, bizim için en uygun sonbahar ayları gibi, burdan haberleşelim.

evt diş hekimiyim esımde acıl tıp uzmanı oda sorsun bıyer bulursak sana bıldırırım.

4.5 aylıkken ankara tıpta yaptırdık.ama sedasyon ile yapıldı.uyutuldu.
büyüdükçe lokal zorlaşıyor diye biliyorum.biz sıkıntı yaşamadık.normalde aylık kontrolleri
için başka bir hastaneye gidiyoruz.orda 3 kişi sordu,çok iyi yapılmış nerde yaptırdınız diye?
hastane olarak memnun kaldık ama lokal yapılmıyor diye biliyorum.ayrıca bizden kan alınmadı.

başkadeneyimli olan anne yokmu? konu sahibi arkadasım ne yaptın? nasıl yaptın? nerde yaptınız?

başkadeneyimli olan anne yokmu? konu sahibi arkadasım ne yaptın? nasıl yaptın? nerde yaptınız?

lagrima oğlum 6 aylık oldu ve henüz yaptırmadık, yaptırınca muhakkak deneyimlerimi paylaşacağım, tavsiye ve görüş bekliyorum forumda Ankara da olup oğlunu sünnet ettiren yok mu? bir tek dirim cevap vermiş teşekkürler bu arada

birsürüdürde işleri bittiği için dikkatlerini çekmiyor konu sanırım :D

Merhabalr..
Ben Ankaradayım..oğlum şu an 9 aylık.doğduğundan beri pipi ucunda darlık vardı 6 aya kadar bekledik düzelir diye ama düzelmedi.artık ufak ufak idrarını yaparken kanama da yapmaya başlamıştı derken 7 ay 1 haftalıktı sünnetini yaptırdık.İnanın üstümden doğum yapmış gibi bi yük kalktı.Erkek annesi olunca bu sıkıntı stres sizi başından beri endişelendiriyor çünkü.doktorumumz daha geçiktiemeyin büyüdükçe zorlaşır dedi.zorlaşmasının sebebi çocuk açıcından emekliyecek yürüyecek elini atacak vs.yaptırdıkdan sonra keşke daha önce yaptırsaymışım bile dedim.Aklı ermeden olması çok iyi oldu.pansumanı falan kolay oldu aklı erse elletmez ağlar korkar vs.en azından bunları yaşamadım OLDUDA BİTTİ MAŞALLAHHH:)))
Bende çok araştırdım en son TOBB da çocuk cerrahı ve üroloğu Haluk beye yaptırdık.prof.kendisi toplamda 1250 tl ödedik çok memnun kaldık.kan alımında falanda bi sıkıntı olmadı.Maddi olarak size uygunsa öneririm.sabah 11de girdi ameliyata öğlen 2de taburcu oldu.genel anezteziyle oldu.bencede genel anezteziydi çünkü düşünsene lokal olacak çocuk öyle yatacak başında 4-5 tane yabancı ağlayacak annesini isteyecek hiç ama hiç gerek yok toplam 15 dak uyutuyorlar .Ameliyettndan çıkınca biraz sersem oluyor ve ağlıyor :))umarım yardımcı olabilmişimdir.sorunuz varsa cevaplarım.yapacaksanızda bence çok fazla ertelemeyin bir an önce bu sıkıntıdan kurtulun büyüdükçe zorlaşacak...

Son düzenleme:
Merhabalr..
Ben Ankaradayım..oğlum şu an 9 aylık.doğduğundan beri pipi ucunda darlık vardı 6 aya kadar bekledik düzelir diye ama düzelmedi.artık ufak ufak idrarını yaparken kanama da yapmaya başlamıştı derken 7 ay 1 haftalıktı sünnetini yaptırdık.İnanın üstümden doğum yapmış gibi bi yük kalktı.Erkek annesi olunca bu sıkıntı stres sizi başından beri endişelendiriyor çünkü.doktorumumz daha geçiktiemeyin büyüdükçe zorlaşır dedi.zorlaşmasının sebebi çocuk açıcından emekliyecek yürüyecek elini atacak vs.yaptırdıkdan sonra keşke daha önce yaptırsaymışım bile dedim.Aklı ermeden olması çok iyi oldu.pansumanı falan kolay oldu aklı erse elletmez ağlar korkar vs.en azından bunları yaşamadım OLDUDA BİTTİ MAŞALLAHHH:)))
Bende çok araştırdım en son TOBB da çocuk cerrahı ve üroloğu Haluk beye yaptırdık.prof.kendisi toplamda 1250 tl ödedik çok memnun kaldık.kan alımında falanda bi sıkıntı olmadı.Maddi olarak size uygunsa öneririm.sabah 11de girdi ameliyata öğlen 2de taburcu oldu.genel anezteziyle oldu.bencede genel anezteziydi çünkü düşünsene lokal olacak çocuk öyle yatacak başında 4-5 tane yabancı ağlayacak annesini isteyecek hiç ama hiç gerek yok toplam 15 dak uyutuyorlar .Ameliyettndan çıkınca biraz sersem oluyor ve ağlıyor :))umarım yardımcı olabilmişimdir.sorunuz varsa cevaplarım.yapacaksanızda bence çok fazla ertelemeyin bir an önce bu sıkıntıdan kurtulun büyüdükçe zorlaşacak...

teşekkürler amafiyatı baya cok muş

Merhabalr..

lila5 çok teşekkürler çok detaylı bilgi vermişsin. Hayırlı uğurlu olsun:nazar: darısı başımıza. Yalnız fiyat biraz pahalı gibi eşimi ikna etmem lazım yoksa TOBB çok iyi bir hastane...

4.5 aylıkken ankara tıpta yaptırdık.ama sedasyon ile yapıldı.uyutuldu.
büyüdükçe lokal zorlaşıyor diye biliyorum.biz sıkıntı yaşamadık.normalde aylık kontrolleri
için başka bir hastaneye gidiyoruz.orda 3 kişi sordu,çok iyi yapılmış nerde yaptırdınız diye?
hastane olarak memnun kaldık ama lokal yapılmıyor diye biliyorum.ayrıca bizden kan alınmadı.

merhaba diri tesekkür ederiz doktorun isminide paylasırmısın cok geçmiş olsun sağıklı büyüsün insallah

canım polikinlikte yaptırdık.doktorun adını bilmiyorum ama çok memnun kaldık.
daha önceden de dediğim gibi aylık kontrollere götürdüğümde hemşire ve doktorlar soruyor, nerede yaptırdınız diye.
fiyatta 250-300 civarıydı sanıırm.

Merhaba.
Cumartesi günü oğlumun sünnetini yaptırdık.Dr.Mustafa Demirelli yaptı.Lokal oldu ve klips yöntemi uyguladı.Sadece ilk gece uyurken biraz zorlandık.Ama genel anlamda çok memnun kaldık.Ne acı,ne ağrı oldu.Yarın da klipsin çıkarılması için gideceğiz.
Fiyatı da 300 liraydı.Benim de çok korktuğum bir konuydu.Araştırdığımda Ankara da üç isimde yoğunlaştım.Biri Kadir Mutlu,diğeri Mahmut Ferda Şengal ve Mustafa Demirelli idi.İnanın bu kadar kolay ve rahat olacağını düşünmemiştim.Darısı başınıza...

Merhaba.
Cumartesi günü oğlumun sünnetini yaptırdık.Dr.Mustafa Demirelli yaptı.Lokal oldu ve klips yöntemi uyguladı.Sadece ilk gece uyurken biraz zorlandık.Ama genel anlamda çok memnun kaldık.Ne acı,ne ağrı oldu.Yarın da klipsin çıkarılması için gideceğiz.
Fiyatı da 300 liraydı.Benim de çok korktuğum bir konuydu.Araştırdığımda Ankara da üç isimde yoğunlaştım.Biri Kadir Mutlu,diğeri Mahmut Ferda Şengal ve Mustafa Demirelli idi.İnanın bu kadar kolay ve rahat olacağını düşünmemiştim.Darısı başınıza...

gül100 merhaba,

hayırlı olsun:nazar: çok detaylı bilgi vermişsin teşekkürler...bende bir kaç arkadaşımdan ve netten Kadir Mutlu ve Mahmut Ferda Şengal ismini duymuştum, Dr.Mustafa Demirelli yi ilk defa duydum. Canım rica etsem, hastanede mi yaptı, muayenehane de mi? birde lokal anestezi zor oldu mu? bebeğin kaç aylıktı bu arada yazarsan sevinirim.

gül100 merhaba,

hayırlı olsun:nazar: çok detaylı bilgi vermişsin teşekkürler...bende bir kaç arkadaşımdan ve netten Kadir Mutlu ve Mahmut Ferda Şengal ismini duymuştum, Dr.Mustafa Demirelli yi ilk defa duydum. Canım rica etsem, hastanede mi yaptı, muayenehane de mi? birde lokal anestezi zor oldu mu? bebeğin kaç aylıktı bu arada yazarsan sevinirim.

Merhaba Kemece...
Benim oğlum sekiz yaşında canım.Sizin oğlunuza göre büyük, bilgin olması için deneyimimi paylaştım.Ama şimdiki aklım olsa bende sizin gibi bebekken düşünürdüm.Çünkü okula başladıklarında arkadaşları ile bu konuları paylaşıyorlar ve ikna süreci biraz zor oluyor.Dr.Mustafa Demirelli Demetevler'de Elif Sünnet Merkezi'nde yaptı.Lokal anestesi hiç zor olmadı.Önce yumurtalıkların olduğu kısımdan iğne yaptı.On dakika bekledik.Zaten o sırada oyun salonu,palyaçolar filan derken hemen unuttu bile.Daha sonra ameliyat odasına geçtiler.İnanın ben kapıda şimdi nasıl ikna edicekler diye dakika tutarken sadece üç dakika sonra içerden alkış sesleri geldi.Ve biz o akşam oğlumu yalnız bırakmak istemeyen arkadaşını eve bıraktık.Saat gece bire kadar orada oyun oynadı.Dediğim gibi uyurken biraz zorlandı çünkü oğlum hep yüzüstü uyur.Bunların haricinde sormak istediğiniz birşey olusa cevaplarım.
Allah kolaylık versin.Hoşçakalın...

Bugün öğlen sünnet düğünümüzü yaptık ve ben biraz geç kaldım cevaplamakta.
Ayrıca internetten doktorumuzun sünneti nasıl yaptığını izleyebilirsiniz.

Bugün öğlen sünnet düğünümüzü yaptık ve ben biraz geç kaldım cevaplamakta.
Ayrıca internetten doktorumuzun sünneti nasıl yaptığını izleyebilirsiniz.

gul100 teşekkürler bu yoğunlukta cevap yazdığın için. Bu arada maşallah oğluna:nazar: olup bitmişte düğünü bile olmuş:46: allah nice güzel günlerini göstersin...

Back