• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da sir ağda tavsiyesi?

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
118
Ankara
Merhaba güzel bayanlar :)
Ben Ankara'ya bu sene okul için geldim ve daha bir ağdacı bulamadım kendime.Çok kolay herkese güvenemiyorum ve ortama tabiki. Temiz,gerçekten iyi ve eli hafif olan,tatlı-sevecen,nezih bir yer arıyorum sir ağda için. Odtü'de okuyorum ve kampüs içinde kalıyorum.Özellikle buralara yakın olursa daha iyi olur ama yine de kızılay,bahçeli gibi yerler de uygun bana. Bir de A4 kapısının orda Lal kuaför var,saçımı bir iki kere oraya kestirmiştim,memnun kalmıştım ama ağda olayları nasıldır bilmiyorum.Bilen varsa onunla ilgili de bir şeyler der misiniz? Teşekkür ederim şimdiden. Herkese mutlu günleer :)

Canım bende ankarada okuyorum benimde ağdacım var bu sene buldum çok tatlı bir bayan elide hafif istersen özel mesajla telefon numarasını verebilirim.. Bahçelievlerde yeri ama tam 7.cadde'de değil.

Canım bende ankarada okuyorum benimde ağdacım var bu sene buldum çok tatlı bir bayan elide hafif istersen özel mesajla telefon numarasını verebilirim.. Bahçelievlerde yeri ama tam 7.cadde'de değil.

Olur alabilirim numarayı :) güzellik merkezi gibi mi çalışıyor yoksa kuaförde mi? Bahçelievlerdeyse bulurum bir şekilde sorun olmaz sanırım :)

Olur alabilirim numarayı :) güzellik merkezi gibi mi çalışıyor yoksa kuaförde mi? Bahçelievlerdeyse bulurum bir şekilde sorun olmaz sanırım :)

Önceden güzellik salonundaydı yeni bir yere geçmiş şuan nasıl bir yer bilmiyorum gitmedim canım ama o bayan alacağı için güvenerek giderim ben sonuçta aynı kişi :) özelden yolluyorum hemen

kızlaar özellikle bahçeli ve kızılaydan önerisi olabilicek olanlar yazabilirler mi acaba? biraz seçenek olsun istiyorum bu konuya dikkat ederim de. Teşekkür ederim şimdiden :)

Su agdacinin numarasini ben de alabilir miyim ? :))

Su agdacinin numarasini ben de alabilir miyim ? :))

Canım malesef artık bahçelievlerde değil ona gidemiyorum.

Son düzenleme:
Back