• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Serdar Öztürk mü Nerbil Bozdoğan mı

mothers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
202
13
118
Ankara
Arkadaşlar, karın germe ameliyatı olmak istiyorum. Şimdilik aklımda bu iki doktor var, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim veya karın germede iyi dediğiniz başka doktorlar var mı Ankarada.

Merabalar mothers ben D.Nebil beye karın germe ameliyatı oldum..Şu anda tahminim 20.günümdeyim.Bana mini karın germe önerdi..Bir prolemim yok..Kendisi gayet ilgili ameliyat olduktan sonrada kaç kere aradı hatırlamıyorum..işime başladım.ızim tabiki daha geçmedi..Mini olduğu için izimde az..Dün kntrole gittim.ızler için bir pomad verdi..Görüşmeni şiddetle tavsiye ederim..

cevabın için teşekkür ederim. Bu ameliyattan çok korkuyorum, kime olcağıma karar veremiyorum. Üstelik benim problemim çok, mini kurtarmaz. En kısa zamanda görüşmek istiyorum, senin dikişin yapıştırma mı, yoksa alınan dikiş mi, bir de çok ağrılı mı uyandın, ameliyat sonrası dönem nasıldı, cevaplarsan çok sevinirim.

Nebil bey gerçekten çok ilgili bir doktor arkadaşlar.ben kendisiyle leke için görüştüm.exoderm yapılacak sonbaharda.öncesinde orhan murat özdemir ve ferruh bingül ile görüşmüştüm.o.murat özdemir kesinlikle hastaya göre muamele yapan bir doktor.ferruh bey açıklayıcı bilgiler verdi ama makyajlı halimle uzaktan baktı lekeme.en son nebil beye gittim.görüşme zaten ücretsiz.çok ilgilendi.çok güleryüzlü bir doktor.yaklaşık 1 saate yakın konuştuk.yapılacakları,sonuçlarını anlattı.resimlerimi çekti.makyajımı temizletip yüzümü detaylı olarak inceledi.henüz işlem yaptırmadım ama başka doktorlada görüşme ihtiyacı hissetmedim.inşallah sonbaharda bu inatçı lekelerimden kurtulacağım.üstelik nebil beyin istediği fiyatta diğer doktorlara göre çok daha makul.exoderm yapıldıktan sonrada yazarım kızlar...

mothers merhaba; ben pek girmiyorum buraya anca cvp.yazdım kusura bakma..Uyanırken ki bölümü hatırlamıyorum..Ama tabiki neticede operasyon oturmamda kalkmamda biraz sıkıntı oldu..Dikişde alınan değil eriyen dikişti..Yürürken eğik yürüdüm biraz..Sonucu görünce sıkıntılara değer olduğunu görüyosun hayatım

Back