Ankara'da Serdar Ouz'la doum yapanlar

ekinox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
77
0
ankarada z.t.b da serdar oğuz la doğum yapan arkadaşlar deneyimlerinizi paylasın lütfen.. ben de kendsine gitmeyi düşünüyorum.. ama özel hastane değil ztb de doğum isterim...sanırım sezeryan olacak.. serdar beye sezeryan olan arkadaşlar yorum yazsınlar lütfenn. epidural sezeryan olabiliyor mu. benim ilk olacak . merak ediyorum..

arkadaşım serdar oğuz'a gitmişti. gayet memnundu.doğumu akayda yaptırdı.doğumdan da çok memnundu. hastasını çok rahatlatıyormuş.

selam canım ben serar beyin hastasıyım beni o takip etti ve doğumuda o yaptı bende sezeryan oldum bende z.t burakta yaptım ben gayet memnun kaldım çok alakalı bi doktor bana göre ve şimdiye kadar da doğumdan sonrada hiç problem yaşamadım gitmek istersen benden tavsiye canım

ewet arkadaslar katılıorum bende ona gıdorum ınsanı rahatlatan bı tavrı var dogumumu z.t. de yapacagım allah ızn verırse tavsıye edrım .........

teşekkürler arkadaşlar.. özge0666 senin doğum ne zaman...kaç haftalıksın.. normal doğum mu düşünüyorsun..

teşekkürler arkadaşlar.. özge0666 senin doğum ne zaman...kaç haftalıksın.. normal doğum mu düşünüyorsun..

ben 24 haftalık oldum canım ikiz gebelik sezeryan olcak.....allah izin verırıse 20 gun sonra dr gıtıgımde konusacam bende..........

ben 24 haftalık oldum canım ikiz gebelik sezeryan olcak.....allah izin verırıse 20 gun sonra dr gıtıgımde konusacam bende..........

bende 24 haftalığım.. beraber doğuracagız anlaşılan.. bu hafta giderim ben de doktora..

selam kızlar ben de serdar oğuzun hastasıyım 31 haftalığım, ben zekai tahir de doğum yapmayı istiyordum. ama kendisi özel hastaneyi tavsiye etti, benim de sesim çıkmadı ama hala aklım zekai tahir de. siz hastane meselesinin konuştunuz mu, özel hastane için istediği rakam bizi biraz aşacak galiba...

selam kızlar ben de serdar oğuzun hastasıyım 31 haftalığım, ben zekai tahir de doğum yapmayı istiyordum. ama kendisi özel hastaneyi tavsiye etti, benim de sesim çıkmadı ama hala aklım zekai tahir de. siz hastane meselesinin konuştunuz mu, özel hastane için istediği rakam bizi biraz aşacak galiba...

canım bend e15 gun sonra gıdecegım kopntrole . ozaman konusacam ...........ama özel hastane benıde asar............hayırlııs bakalım

ben ilk telefonda önce sekreteriyle sonra serdar beyle görüşmüştüm.. ztb de doğum istediğimi söylemiştim.. sezeryan olursa girebileceğini ama normal doğuma giremeyeceğini söyledi..ayrıca ztb de sezeryanda ücret almıyor.. ama normal olursa ancak özel hastanede yapabiliyor...geçen gün ilk randevuma gittim ve memnun kaldım.. bundan sonra da serdar beye giderim... doğum meselesini etraflıca konuşmadık.. benim sezeryan olma ihtimalim yüksek zaten..rahim anomalim var, kalp şeklinde rahme sahibimve bebek ters gelebilirmiş. bu yüzden sezeryan gerekebilimiş... ama normal doğum şansım olursa özel beni de kasar.. özelde hem hastaneye fark(ssk lıyım) ver hem doktora ver..fala gelir.. şu anki düşüncem ztb de yapmak .orada özel oda tutarım 2 gün zaten..rahat rahat..

X