Ankara'da satılık-kiralık tertemiz özel tasarım gelinlik ve bindallı...

zomakay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
10
0
Modelini kendi çizdiğim ve özel olarak diktirdiğim yarım balık güpürlü gelinliğimi ve kırmızı bindallımı isteyenlere kiralayabilirim ya da satabilirim. Çok temiz kullanılmış ve kuru temizlemesi yapılmış olan gelinlik ve bindallı yer kapladıkları ve evimde yer olmadığı için satılıktır. Yoksa inanın benim için ikisi de çok özel ve vazgeçmem mümkün değil. Bana şans getiren gelinliğim umarım sizlere de uğurlu gelir:) İki duvağı (kısa ve uzun olup ikisinde de güpür var), tacı, kesesi ve tarlatanı alıcıya teslim edilecektir. $5.jpg $4.jpg $3.jpg $2.2.png $1.jpg

mrb canım gelinliğin kaç beden ve ne kadar a satacaksın

Merhaba canım, benim bedenim 38, boyum 1.73, kilom da aşağı yukarı 60'dı gelinliği diktirdiğimde. 11 ve 12 puntoluk ayakkabılar kullandım altına. Fiyata gelince benim aklımdan gelinlik için 1750 TL geçiyor. Tacı duvağı derken bana maliyeti 3500 TL'ye geldi. (Üstelik işçiliğe göre fiyatı baya uygun oldu, bir arkadaşımın modaevinde dikildi) Stilist olduğum için tasarımı bana ait ve birebir dikildi, danteli falan özel olarak seçildi. Ama fiyat konusunda yardımcı olurum bir şekilde. Eğer Ankara'da isen gelip görmeni tavsiye ederim, beğeneceğine eminim:) İlgilenirsen bindallıyı da ekliyorum dün unutmuşum, onun fiyatı 150 TL, İstanbul'dan hazır almıştım. İki parça şeklinde, içinde straplez kırmızı bir elbise var. İkinci parça ise güpürlü bir elbise şeklinde:)
$6.2.png $7.2.jpg $8.2.jpg $9.2.jpg

X