Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da saç boyama konusunda uzman kuaför

luthien_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
181
1
68
İstanbul
Arkadaşlar Ankara'da saç boyama konusunda çok iyi bir kuaför arıyorum. Saçlarım çok uzun ve küllü kumrala boyatmak istiyorum ama her kuaför rengi tutturamıyor malesef. Denenmiş bir yer arıyorum. Fiyat'ı önemli değil yeter ki istediğim rengi tuttursun ve kaliteli boya kullansın. Önerilerinizi alabilir miyim?

Arkadaşlar Ankara'da saç boyama konusunda çok iyi bir kuaför arıyorum. Saçlarım çok uzun ve küllü kumrala boyatmak istiyorum ama her kuaför rengi tutturamıyor malesef. Denenmiş bir yer arıyorum. Fiyat'ı önemli değil yeter ki istediğim rengi tuttursun ve kaliteli boya kullansın. Önerilerinizi alabilir miyim?

Harun Kuaför (Anıkabir'e 10 dk yürüme mesafesinde) (Buranın fiyatları uygundur, kendimden biliyorum)
Adres:
Anıttepe Mah. İlk Sok. No:30/a
Maltepe, Çankaya, Ankara
Tel: +90 312 231 19 29

Murat Çalışkan Hair Art (Burası da güzeldir hatta çok iyi ama 2 yıl önce gittiğimde saçı 60 tl ye kesiyorlardı.)
Adres:
Tunalı Hilmi Cad. Binnaz Sok. No:1 D:2
Kavaklıdere, Çankaya, Ankara
Tel: +90 312 466 58 74

Ben saçlarımı hep Harun Kuaföre emanet ettim. Gitmek istersen özelden mesaj at adımı veriyim, belki indirim yaparlar :)

bende aynı dertten muzdaribim kuaföre anlatıyorum kafasına göre boyuyo içinde turunculuk kızıllık olmayan renk istiyorum diyorum boyuyo bu kızıl değilki diyo mal gibi

var mı öyle bi yer en son küllü kumrala boyattım sincan da saçım gri oldu bi ay beyaz sabunla çitiledim :D

bende aynı dertten muzdaribim kuaföre anlatıyorum kafasına göre boyuyo içinde turunculuk kızıllık olmayan renk istiyorum diyorum boyuyo bu kızıl değilki diyo mal gibi

Evet kuaförün dediği doğrudur, içinde kızıllık olmayan renge boyuyordur ama oksidanı %9 ya da %12 seçmişse boyada kızıl olmamasına rağmen kızıl yansıma verir.

Evet kuaförün dediği doğrudur, içinde kızıllık olmayan renge boyuyordur ama oksidanı %9 ya da %12 seçmişse boyada kızıl olmamasına rağmen kızıl yansıma verir.

Peki oksidan yüzde kaç olmalı? Bilmiyorsa bari ben söyleyeyim şundan şu kadar koy diye :) İstanbul'da bir kuaföre gidiyordum çok güzel röfle ve dip yapıyordu ama Ankara'da bi gittim 2 hafta turuncu saçla gezdim, böyle bir şey yaşamak istemiyorum artık :(

Back