• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ankara'da sac bakimi yapabilecek iyi bir kuafor ariyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

malaguenaa

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
642
1.137
313
Ankara
Merhaba,
Ankara'da hic kuafore sac bakimi yaptiran var mi aranizda?
Saclarim rofleden dolayi asiri derecede yiprandi, kurudu. Yilan yaglari, badem yaglari uyguladim ama cok faydasini goremedim. :43:
Tavsiye edebileceginiz guvenebilecegim bir kuafor var mi Ankara'da?

Bir de keratin tedavisi duydum, ancak Brezilya fonu olmayan, sadece bakim icin yaptirilan. Ondan yaptiran var mi aranizda?

Simdiden cok tesekkur ederim.

Merhaba,
Ankara'da hic kuafore sac bakimi yaptiran var mi aranizda?
Saclarim rofleden dolayi asiri derecede yiprandi, kurudu. Yilan yaglari, badem yaglari uyguladim ama cok faydasini goremedim. :43:
Tavsiye edebileceginiz guvenebilecegim bir kuafor var mi Ankara'da?

Bir de keratin tedavisi duydum, ancak Brezilya fonu olmayan, sadece bakim icin yaptirilan. Ondan yaptiran var mi aranizda?

Simdiden cok tesekkur ederim.

Merhabalar,

ben haftada bir kere olmak koşulyla düzenli olarak Tigi Academia gittim saç bakımına.. Saç dökülmesine karşı ampulde uyguladılar. saç dökülmelerim azaldı. arkadaşlarımın söylediğine göre de saçlarım parlaklık kazanmış ve dolgun gözüküyormuş.. ben kesinlikle tavsiye ederim.. eğer gitmeyi düşünürseniz adres ve telefon vereblirim :)

Merhabalar,

ben haftada bir kere olmak koşulyla düzenli olarak Tigi Academia gittim saç bakımına.. Saç dökülmesine karşı ampulde uyguladılar. saç dökülmelerim azaldı. arkadaşlarımın söylediğine göre de saçlarım parlaklık kazanmış ve dolgun gözüküyormuş.. ben kesinlikle tavsiye ederim.. eğer gitmeyi düşünürseniz adres ve telefon vereblirim :)

bende istiyorum adres ve telefoooon :))) tsk ederimmmmm...

Merhabalar,

Şehir fırsatlarında kaç kez gördüm tigiyi ama gitmeye bir türlü cesaret edemedim hatta 10 lira gibi birşeydi de çok ucuz diye tereddüt ettim :9: keşke daha önce okusaymışım bu yazıyı=)

Back