• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da restorant veya mekan önerisi

pinky_princess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
343
0
46
Ankara
kızlar ben yıllardır ankaralıyım ama çok fazla gezmediğimden mekanları bilmiyorum :17: martta nişanlım izmirden gelicek ve şık bi restorantta belkide manzarası olan bi cafede fln yemek yiyelim diyorum varmı böyle yerler başkentimizde bilenler yardımcı olabilirmi? :78:

Son düzenleme:
selam canım,
biz eşimle nikahımızdan sonra özel bi yemek yemek için başbaşa bi yer aramıştık. çukurambarda bi yerdi adını hatırlayamadım ama yanında bi balıkçı vardı karşısında da büyük bir köfteci vardı. yemekler sunum tatlılar harikaydı tavsiye ederim. alkol yok yalnız.

selam canım,
biz eşimle nikahımızdan sonra özel bi yemek yemek için başbaşa bi yer aramıştık. çukurambarda bi yerdi adını hatırlayamadım ama yanında bi balıkçı vardı karşısında da büyük bir köfteci vardı. yemekler sunum tatlılar harikaydı tavsiye ederim. alkol yok yalnız.

canım çok teşekkür ederim öncelikle... söylediğin yeri araştırcam mutlaka... alkol olmasın daha iyi batıkentten araçla gidicez çünkü. teşekkür ederim tekrar :71:

Son düzenleme:
Mogan gölüne gidebilirsiniz. Çok güzel bir yerdir. Yemek yiyebileceğiniz güzel mekanlar olduğu gibi güzel bir havada giderseniz biraz romantizmde yaşayabilisiniz.

merhaba ben de ankarada canlı müzik fiks menü sınırsz içkili bir mekan arıyorum. MeselaMinasera avmde meşrep vardı şmdi meşk teras oldu oraya gitmiştik kişi bası 65 tl birsürü yemek sınırsz içki vardı güzeldi:) yine bu tarz biyer arıyorum, önerisi olan varsa sevinirimm (sınırsz yerine 2 içki de olablr önemli olan herşey dahil fiyat olsunki ne ödeyeceğimzi bilelm :P)

ankara ve yemek deyince aklıma ilk tavacı recep usta gelir..mikemmel:56:
atakulenin üstündeki dönen restrnda romantik yemek süper oluyo:69: eşim evlilik yıldönümümüzde sürprizli götürmüştü...masanın üstünde süsler güller vs...bi yandan yavaş yavaş dönüyosunuz ankara ışıklarına bakarak..yemekler de çok güzeldi:56:
yani bildiğim mekan çok ilk aklıma bunlar geldi...kebap49 kebapları iyidir mesela..

ankara ve yemek deyince aklıma ilk tavacı recep usta gelir..mikemmel:56:
atakulenin üstündeki dönen restrnda romantik yemek süper oluyo:69: eşim evlilik yıldönümümüzde sürprizli götürmüştü...masanın üstünde süsler güller vs...bi yandan yavaş yavaş dönüyosunuz ankara ışıklarına bakarak..yemekler de çok güzeldi:56:
yani bildiğim mekan çok ilk aklıma bunlar geldi...kebap49 kebapları iyidir mesela..

Bir çok kişi beğenir ama ben hiç beğenmem mesela. Çok ağır yemekleri var ve porsiyonları da çok büyük. Tavacı recep usta dönüyor muymuş? Atakuledeki dönüyor da, tavacıyı hiç görmemiştim dönerken :1: Ben ODTÜ'de hocam kumpir'i beğenirim. Ne ortaköydeeee ne başka yerde yemedim hocamın kumpiri gibisini.

merhaba ben de ankarada canlı müzik fiks menü sınırsz içkili bir mekan arıyorum. MeselaMinasera avmde meşrep vardı şmdi meşk teras oldu oraya gitmiştik kişi bası 65 tl birsürü yemek sınırsz içki vardı güzeldi:) yine bu tarz biyer arıyorum, önerisi olan varsa sevinirimm (sınırsz yerine 2 içki de olablr önemli olan herşey dahil fiyat olsunki ne ödeyeceğimzi bilelm :P)

ANKARA'DA:
ben behzat restoran'ı öneririm hem şık hem lezzetli hem de fix menu sınırsız 62 tl civarındaydı en son.
onun haricinde fix olmasa da şık bir yer olsun hem aile mekanı olsun hem güzel vakit geçirelim hem de birer kadeh içeriz diyorsan,
bahçelievlerde- HÜSNÜ
balgatta-RIFKI
çayyolunda-BARCODE
ve KALENDER ZEBRA
önerebileceğim yerler arasında ayrıca yine bahçelievlerde SERDENİZ restoran var orada da canlı müzik fasıl var,eğlenceli bir yer.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Ankarada tüm mekanları bulabileceğiniz ve tavsiye alacağınız bir site var. Ankara barları, gece cluğleri, diskoları, restaurnatları gibi bir çok bilgileri bulabileceğiniz bir site oradan bakabilirsiniz. Site linki isteyen arkadaşlar için:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back