Ankara'da rahim filmi çektirenler anestezi kullandınız mı ??

cekirdek_aile

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
16
6
16
Ankara
mrb arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak için doktora gidiyorum bazı testleri yaptıktan snra büyük bi hastanede rahim filmi çektirmem gerektiğini soyledi ben hacettepeye gitmeyi düşünüyorum ama anestezi kullanıyorlar mı bilmiyorum daha önce bi yakinm zekai tahir burak hastanesinde yaptırdı yaptırırken yanındydm ve canının nasıl yandığını çığlıklarını duydum o yuzden ankarada bu filmi çekerken anestezi kullanan hastahaneleri bilen varsa yardımcı olabilir mi??

bende ayın 7 sinde çektirdim salı günü ve inan hiç ayrı hissetmedim ankaradayım cebeci tıp fakültesinde çektirdim önce spekulumu yerleştiriyo daha sonra iğne yapıyo ve ilacı veriyo 10 dk bile sürmedi hemen sonucuda aldım.filmden çıktıktan sonra bi ağrı kesici al dedi doktor aldım ne ağrım vardı nede başka bişey kanaman olur 2 gün dedi o bile olmadı.

bende etlik zübeyde hanım doğum evinde çektirdim ilaçlı rahim filmi çektirdim çok açı çektim doktorum bağırmamın normal olduğunu tüplerin açık olduğu için bağırdığımı söyledi...amaç o zaten hem rahim filmini çekmek hemde tüplerin açık olduğunu görmek...bir anlık bir açı korkma bence...

Kızlar merhaba.. benimde 1 kızım var 3,5 yaşında ikinci için 8 aydır uğraşıyoruz geçenlerde enfeksyon için doktora gittim çocuk olmuyor dedim adetinin 3 günü gel bi bakalım 1 seneyi doldur olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. ben devlet hastanesine gitmek istemiyorum oradaki doktorların hastalara davranışı malum, özelde fiyatlar çok mu pahalı ben ankara da oturuyorum fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı

hakikaten mi ? özelden muayene falan mi oldun yoksa orada herkese mi öyle yapiorlar ben zekai tahir burakta oldum öldüm öldüm dirildim acidan muamele de yerlerde tekrar cekilmem gerekio bu aciya katlanmak istemiyorum ona göre öyleyse bende oraya gidiyim cvbini bekliyorum. geçmis olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…