• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da psikolog tavsiyesi?

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Merhaba Ankara da tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı? Yas süreci geçirdim ağır bir depresyondu şuan daha iyiyim şükür bir de insan ilişkilerinde başarısızım devlet hastanesine gittim psikologla görüssen daha iyi olur ilaç kullanmana gerek yok dedi.

Şenay Ölmez'e gidebilirsin, geçmiş olsun

Merhaba Ankara da tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı? Yas süreci geçirdim ağır bir depresyondu şuan daha iyiyim şükür bir de insan ilişkilerinde başarısızım devlet hastanesine gittim psikologla görüssen daha iyi olur ilaç kullanmana gerek yok dedi.
2 senedir bir cok doktor degistirmis olarak sana en guncel listemi atabilirim. Ama sakın psikolojidr parayı sıkıntı etme gerekirse ayda bir kere git ama dogru kişiye git benim listem şöyle
gulsah akcay civriz
2 emine oskargil göktepe
3 ruya turna
4 gunce toroslu
5 fatma kirimli taşkın
6 derya oğuz sarialp

2 senedir bir cok doktor degistirmis olarak sana en guncel listemi atabilirim. Ama sakın psikolojidr parayı sıkıntı etme gerekirse ayda bir kere git ama dogru kişiye git benim listem şöyle
gulsah akcay civriz
2 emine oskargil göktepe
3 ruya turna
4 gunce toroslu
5 fatma kirimli taşkın
6 derya oğuz sarialp
Çok teşekkür ederim 🌸

Back