• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada psikolog önerisi

eeempusa

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
32
1
286
34
Ankara
Arkadaşlar formu okudum. Oradada var faydalı bilgiler ancak biz maddi yönden uygun ve yarar sağlayacak bir psikolog arıyoruz. 15 yaşındaki kız kardeşim çok içine kapalı o yüzden fiyatı uygun bir psikolog arıyoruz malum maddi durumlar biraz sıkışık bu aralar. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba buldunuz mu bilmiyorum ama özelde fiyatlar belirtildiği gibi ama klinik yerine özel hastane tercih ederseniz fiyatlar daha uygun olabiliyor. Geçmiş olsun...

ben birkaç haftadır uzman psikolojik danışmandan destek alıyorum, fayda gördüm. fiyatları ortalamaya göre iyiydi. merak eden olursa, metafor psikolojik danışmanlık. sigorta kapsamında yer düşünüyorsanız özel hastaneler iyi hatta genelde madalyonun adını duyuyorum, bende gittim. ama hastanede ilaç yazıyorlar diye devam etmedim.

Arkadaşlar formu okudum. Oradada var faydalı bilgiler ancak biz maddi yönden uygun ve yarar sağlayacak bir psikolog arıyoruz. 15 yaşındaki kız kardeşim çok içine kapalı o yüzden fiyatı uygun bir psikolog arıyoruz malum maddi durumlar biraz sıkışık bu aralar. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Tedavi yaptirdiysaniz hangi doktora gittiniz ?

Back