ankara'da psikolog olan hastaneler

bütün devlet hastanelerınde var sanırım. önce psikiyatriye randevu alıyorsunuz ordaki doktora derdınızı anlatıp psikolog istiyorum deyince sevk ediyor. psikologta uygun güne randevu veriyor gecmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.bende daha önce 5-6 defa devlet hastanesinde psikiyatra gittim.fakat hoca yoğunluktan dolayı beni hatırlayamadığından , her seferinde yaşadıklarımı hissettiklerimi yeniden anlatmak zorunda kaldım.bu da beni çok sıktı bu yüzden dr değiştirdim.size tavsiyem sincan bilgi hastanesi psikiyatri dr u.sıra beklemek yok üstelik muayene üzreti sadece 17 tl tabi o gerekli görürde sizi psikoloğa gönderirse mutlaka tavsiye edeceği dr olur.

çok teşekkür ederim selectra.Benim psikatrilik bir durumum olmadığını düşünüyorum ama tabi belli olmaz.Benim sorunum hedef belirleme.Bir hedefim yok amacım yok.üniversite 4. sınıfa geçtim.Şunu olacağım diyemiyorum.Bunu için gideceğim asıl sebep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…