Ankara'da Prof. Erkan Tarhan hasta yorumları

o_ogn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
2
1
36
Herkese merhabalar. bi kaç ay öncesinde yana döne solunumda zorlanma ve tabi olmuşken bir de burun estetiği sebebiyle iyi bir doktor arıyordum.:) bir tanıdığım vasıtasıyla Erkan hocamın ismine ulaştım. Hemen muayene oldum ve nefes problemimden ötürü kesin ameliyata karar verdik. Bu sitede bazı yorumları okudukça burun estetiğine tam karar veremesem de hocamın benim için kafasında tasarladığı şekli ve önce ki bir kaç ameliyatını göstermesiyle kafamda estetik konusunu da netleştirmiş oldum. ameliyatım olalı 3 ay oldu ve bugun diyorum ki iyi ki de estetik konusunda kararsızlığımı daha fazla sürdürmemişim. ben her zaman doğallıktan yana olduğum için bu konuda biraz takıntılı bir insanım ve şu an inanılmaz doğal ve çok tatlı bir buruna sahibim.:) bazen kendimi kaptırıp sanki hiç ameliyat olmamışım gibi haşır huşur burun bile siliyorum. inanın o derece çabuk alıştım yeni burnuma:) nefes alışverişlerim ise şimdiden eskisinden kat be kat daha iyi. ameliyat sürecim ise çok rahat geçti. sanırım bunda Erkan hocamın profesyonelliği ve tampon kullanmaması büyük bir etki yaratıyor. zaten doktorumun insanlığına ve şekerliğine diyecek hiç bir şey yok. Benim gibi ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz? sizler ne düşünüyorsunuz?.)

Yaklaşık 1ay önce başta nefes alamama ve burunda eğrilik ve estetik açıdan şikayetlerimle Erkan beye başvurdum. öncelikle belirtmem gerekirse daha önce gittiğim bir cok doktordan farklı olarak hemen ameliyatın detaylarına veya estetik acıdan görünüme geçmeden önce şikayetimle tek tek ilgilenip esas kaynağı üzerinde durması insana güven veriyor. Sorun tespit edildikten sonra kaynakları üzerinde uzunca durup en son ameliyatın aşamaları anlatması içimi çok rahatlattı.Ameliyat olduğum gün dahil hiçbir Ağrı'm olmadı ve her aşamada cok ilgili davrandı, nefes alma problemim gitti ve eğrilik ve estetik açıdan cok doğal bir burun yarattı.Herşeyden önce işini aşkla yapan samimi,ilgili,çok gerçekçi ve işinin ehli bir kbb cerrahı.

Yaklaşık 6 yıldır burnumdaki şekil bozukluğu ve nefes alma problemi sebebiyle ameliyat olmak istiyor çevremde operasyon geçiren yakınlarımın operasyon sonrasında çektiği acılardan ve sıkıntılardan dolayı cesaret edemiyordum. İstanbullu olduğum için ameliyatı çoğu defa orada olmayı düşündüm ta ki Erkan Tarhan'la ilgili yorumları okuyana kadar. Muayene sonrasında kesin kararımı verdim. Bir haftadan sonra nefes almaya başladım çok şükür ve şekli de inanılmaz doğal güzel ve kibar oldu. Erkan hoca sadece cerrahlığı ile değil nazik davranışları ile de çok rahatlattı. Çünkü psikolojik olarak çok endişeliydim. Rahat ve kendine güvenen tavrı ve açıklamaları beni ve ailemi rahatlattı. Ankara'da ameliyat olmayı düşünenlere kefil olabileceğim bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…