• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada prof.dr ali ergün ü bilen varmı,biliyosunuz bilgi verir misiniz kızlar?

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar polikistoverim ,1 senedir bebeğimiz olmuyo,prolaktinim yüksekti 1-2 aydır normale döndü,ankarada bi dr.a gitmeyi düşünüyoruz artık,ali ergün e daha önce muayene olmuştum,oda eğer şubata kadar olmazsa gel demişti,başka bi şehirden gitcez o yüzden iyice araştırmam gerekiyo,bilginiz varsa lütfen yorum yapar mısınız

benim gebelik takibimi kendisi yaptı bir sorunum yoktu benim ama çok iyibir doktor riskli gebelik üzerine çok iyi bir uzman tavsiye ederim

tşkr ederim cnm bilgi verdiğin için,infertilite konusundada iyidir inşllh,1 ay sonra falan gitmeyi düşünüyorum

Çok samimi duygularla bir anne adayı olarak, anne adayı hem cinslerime tek tavsiyem : asla ama asla kapısından geçmeyin. Ne çalıştığı Liv e ne de muayenesine Allah rızası için ugramayin. Çok çok uzun detaylı yazmak ,dertlesmek, uyarmak isterim. Aldığım terbiye eğitim ve yapımdan dolayi bi Dr U karalamak değil amacım " Allah razı olsun kız uyarmisti" demeniz için, Ve bu yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemediğim için anlatmak isterim .
Gebeliğimin son günlerini yaşadığım için beddua ve negatif şeyler yazmak istemiyorum. Şu çoçuğu Allah'in izniyle kucağıma bir alayım yazıcam.
Öyle doldum ki anlatamam. Sadece uzak durun. Allah için başka Dr bulun.
Hayırlı gebelikler sağlıklı doğumlar diliyorum hamislere

kızlar polikistoverim ,1 senedir bebeğimiz olmuyo,prolaktinim yüksekti 1-2 aydır normale döndü,ankarada bi dr.a gitmeyi düşünüyoruz artık,ali ergün e daha önce muayene olmuştum,oda eğer şubata kadar olmazsa gel demişti,başka bi şehirden gitcez o yüzden iyice araştırmam gerekiyo,bilginiz varsa lütfen yorum yapar mısınız
Çok geçmiş ama belki birinin işine yarar Firat ortac hoca bu tarz durumlarda cok basarili. Alaninda en iyi hem iyi bir dr hem de iyi bir insan ticari degil .inşallah sifani bulmussundur bu arada.

O kadar haklısınız ki. Ben de gittim kendisine. Doğumumu sağlıklı bir şekilde yapayım. Her yere şikayet edeceğim kendisini. Doktor degil pazarlamacı sanki. Paradan başka hiçbir şeyi düşünmeyen biri. Keşke şu yorumunuzu okumuş olsaydım da gitmeseydim.

O kadar haklısınız ki. Ben de gittim kendisine. Doğumumu sağlıklı bir şekilde yapayım. Her yere şikayet edeceğim kendisini. Doktor degil pazarlamacı sanki. Paradan başka hiçbir şeyi düşünmeyen biri. Keşke şu yorumunuzu okumuş olsaydım da gitmeseydim.
Kesinlikle katılıyorum size. Ayrıntılı ultrason için gittim kendisine çünkü doktorum ali ergünle aynı hastanede ve onu tavsiye etmişti. Ali bey ortada ciddi bir sorun olmamasına rağmen ısrarla bana amniyosentez yaptırmam gerektiğini alenen olmasa da ima yoluyla telkin etmeye çalıştı. Kendisinin yazmış olduğu usg raporunu iki ayrı doktora gösterdim ve hiçbir sıkıntı olmadığını amniyosentezlik bir durum olmadığını söylediler. Sonra sonuçları kendi doktoruma göstermeye gittiğimde öğrendim ki hastanemde amniyosentezi yalnızca ali beyin yaptığını ve ücretinin de 6500 tl olduğunu öğrendim Hamile bir kadının bebeği maddi sömürü unsuru olarak kullanılabilir mi?! Böyle bir insafsızlık olur mu?! Ne olduğunu bilmediğim basit bir belirtiyi sanki çok mühim bir belirti gibi göstererek beni günlerce uykusuz bıraktı hakkımı helal etmiyorum! Sonradan öğrendim ki bana sıkıntılı bir durum olabilir diyerek endişe yarattığı belirti birçok bebekte görülebilen ve tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen basit birşeymiş! Başarılı tecrübeli doktor olması konusunda bişey demiyorum kesinlikle kendi tıbbi bilgisini yargılayacak ne bilgim var ne de haddime.. Ancak kendimizi emanet ettiğimiz doktorların da maddiyattan önce insan sağlığına öncelik vermelerini istemek sonuna kadar hakkımız diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum size. Ayrıntılı ultrason için gittim kendisine çünkü doktorum ali ergünle aynı hastanede ve onu tavsiye etmişti. Ali bey ortada ciddi bir sorun olmamasına rağmen ısrarla bana amniyosentez yaptırmam gerektiğini alenen olmasa da ima yoluyla telkin etmeye çalıştı. Kendisinin yazmış olduğu usg raporunu iki ayrı doktora gösterdim ve hiçbir sıkıntı olmadığını amniyosentezlik bir durum olmadığını söylediler. Sonra sonuçları kendi doktoruma göstermeye gittiğimde öğrendim ki hastanemde amniyosentezi yalnızca ali beyin yaptığını ve ücretinin de 6500 tl olduğunu öğrendim Hamile bir kadının bebeği maddi sömürü unsuru olarak kullanılabilir mi?! Böyle bir insafsızlık olur mu?! Ne olduğunu bilmediğim basit bir belirtiyi sanki çok mühim bir belirti gibi göstererek beni günlerce uykusuz bıraktı hakkımı helal etmiyorum! Sonradan öğrendim ki bana sıkıntılı bir durum olabilir diyerek endişe yarattığı belirti birçok bebekte görülebilen ve tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen basit birşeymiş! Başarılı tecrübeli doktor olması konusunda bişey demiyorum kesinlikle kendi tıbbi bilgisini yargılayacak ne bilgim var ne de haddime.. Ancak kendimizi emanet ettiğimiz doktorların da maddiyattan önce insan sağlığına öncelik vermelerini istemek sonuna kadar hakkımız diye düşünüyorum.
Aynı şeyleri yaşamışız. Benim durumum da şu şekilde oldu. Ayrıntılı Ultrason a girdim başka bir yerde. Bebeğin kalbinde kireçlenme olduğunu öğrendim. Doktor önemli bir şey değil dedi. Ben de alı ergun ile aynı hastanede çalışan doktoruma raporun fotoğrafını atınca beni ali ye yönlendirdi. Down sendromu olabilir dedi. Diger gun Ali ergun kapıdan içeri girer girmez amniyosentez yaptırmayı düşünüyor musunuz dedi. Sok oldum. Sonra ayrıntılı Ultrason a girdim. Surdan iğneyi sokar sıvıyı alırız falan dedi. Korkma dedi zaten bende düşük olmaz. Reklâm kokan bir sürü cümle sonrasında ben hala korku içindeyim tabiin hadi yapalım mı falan dedi. Bilmiyorum dedim düşüneyim. O hâlâ ısrar ediyor tabii. Amniyosentez yaptırmadım diye resmen sinirlendi. Telefonunu istedim. Düşünüp arayayım dedim. Yok dedi aradığında müsait olmam trafikte olurum falan açamam. Şimdi kararini ver dedi. Ben krize girer gibi ağladım ve odadan titreyecek çıktım. Adamin zerre umrunda olmadi ve yeni müşterisini içeri davet etti. Hasta demiyorum bakın. Müşteri. Sonrasında turkiyenin en iyi iki profesörüne gittim. Ikisi de hacettepe de çalışıyor. Amniyosentez e gerek yok dedi.1 ay sonra doğum yapacağım. Inş sağlıkla doğururum. Işte o zaman sesimi çıkaracağım. Daha fazla anneyi uzmesine izin vermeyeceğim.

Bende liv e gidiyorum kontrollere benim doktorumda ayrıntılı ultrason için Ali beyi önerdi.Ali beyi aynı gün hastanede gördüm.Araştırma yaptım ama yorumların birçoğu sizinki ile aynı bende gitmeyi düşünmüyorum.Siz hangi doktora muayeneye gidiyorsunuz livde.artık hiç bir doktora güven kalmadı.en duygusal olduğumuz günlerimizde maddi ve manevi olarak bizleri somuruyorlar.hakkımı helal etmiyorum.

Bende liv e gidiyorum kontrollere benim doktorumda ayrıntılı ultrason için Ali beyi önerdi.Ali beyi aynı gün hastanede gördüm.Araştırma yaptım ama yorumların birçoğu sizinki ile aynı bende gitmeyi düşünmüyorum.Siz hangi doktora muayeneye gidiyorsunuz livde.artık hiç bir doktora güven kalmadı.en duygusal olduğumuz günlerimizde maddi ve manevi olarak bizleri somuruyorlar.hakkımı helal etmiyorum.

Ben başak guler adlı doktora gittim. Fakat hiç memnun kalmadım. Çok tecrübesiz bir doktor gibi geldi bana. Bir de beni korkutup ali ergun e yönlendirmesi ve psikolojimi bozması beni iyice doktordan soğuttu. Bence doktorlar önemli durumlarda annenin psikolojisini bozmadan güzelce açıklama yapmayi bilmeliler. Zorla bebek sahibi olmuş birinin ayrıntılı ultrason sonucuna bakıp "down sendromluysa, aldırırım diyorsanız amniyosentez yaptırın " denmez pat diye. En azindan ilk cumle bu olmamali. Azıcık insan psikolojisinden anlamak lazım.

Ayrıntılı ultrasonda iki isim önereyim. Ikisine de gittim. Ikisi de hem doktor hem de insanlar. Eyüp ekici ve ali ipek.

Ayrıntılı ultrasonda iki isim önereyim. Ikisine de gittim. Ikisi de hem doktor hem de insanlar. Eyüp ekici ve ali ipek.
Ikisinin yorumlarını da okudum genelde gidenler memnun.herşeyden önce işini yapmalı doktor kar amacı gütmeden insanların duygularıyla oynamadan.çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Ikisinin yorumlarını da okudum genelde gidenler memnun.herşeyden önce işini yapmalı doktor kar amacı gütmeden insanların duygularıyla oynamadan.çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Rica ederim. Sağlıkla doğum yapmanizi diliyorum. Benim 10 günüm kaldı. 20. Haftadan beri rahat uyuyamıyorum ali ergun yüzünden. Inşallah sağlıkla doğum yapıp buraya yazarım. Hoşça kalin

Ben başak guler adlı doktora gittim. Fakat hiç memnun kalmadım. Çok tecrübesiz bir doktor gibi geldi bana. Bir de beni korkutup ali ergun e yönlendirmesi ve psikolojimi bozması beni iyice doktordan soğuttu. Bence doktorlar önemli durumlarda annenin psikolojisini bozmadan güzelce açıklama yapmayi bilmeliler. Zorla bebek sahibi olmuş birinin ayrıntılı ultrason sonucuna bakıp "down sendromluysa, aldırırım diyorsanız amniyosentez yaptırın " denmez pat diye. En azindan ilk cumle bu olmamali. Azıcık insan psikolojisinden anlamak lazım.
Bende ilk Türkan hanımla başladım ikili test sonucum doğrultusunda bebeğin down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyleme tarzı daha kendi telefon numarasını bile vermemisken kan tahlili için başka birine yönlendirmesi sonucu Coşkun beye randevu aldım o da Âli beye yönlendirdi detaylı için inanin hiç birine güvenmiyorum.nasıl doğum yapacağım panik durumdayım.

Rica ederim. Sağlıkla doğum yapmanizi diliyorum. Benim 10 günüm kaldı. 20. Haftadan beri rahat uyuyamıyorum ali ergun yüzünden. Inşallah sağlıkla doğum yapıp buraya yazarım. Hoşça kalin
içiniz rahat olsun bir çoğu tamamen duygusal yaklaşıyor artık ne yazık ki birçok yakinimdan duyuyorum bizde aynı şeyleri yaşadık diyen ama sonuçta bebekleri sağlıklı olan .inşallah sağlıkla alırsınız bebeginizi kucaginiza.haberlerinizi bekliyorum.hoşçakalin.

Bebeğim sağlıklı. Hicbir sıkıntımız yok. Şükürler olsun. Sağlıkla doğum yaparsam yazacağım demiştim. :))

Bebeğim sağlıklı. Hicbir sıkıntımız yok. Şükürler olsun. Sağlıkla doğum yaparsam yazacağım demiştim. :))
Çok şükür Allah bagaslasin. Bende sağlıkla kucağıma aldım 27 aylık oldu anca yazıyorum 😁
Özetle beyefendi; hamile bir kadına hitabi davranışı bilmiyor. Tek gayesi hastaneye ve keseşine bol para sağlamak. İşi gücü para. Evet ultrasonda teşhise basarili olabilir ama insan değil. Cihangire gidin adam gibi adam.
O kadar uzun ki yaptıkları. Özetle bebeğim pramature doğdu başka bir hastanede başka bir Dr tarafından. Teşhisi koyduktan sonra " ya bu hastanede yatarsin ya da ben seni bırakıyorum " dedi yatağa özel sigortam yok 1 gece yattım o bile beni sarstı dedim. Plesanta kopar bebekte sende olursun benim bitane kaybım yok die egosunu konusturdu ve beni 33. Haftada bıraktı. Hastanede yatmadigim için. O halde Dr aradım. Şükür buldum losante de yaptım doğumu şiddetle tavsiye ederim. 3 haftada orda kaldı bebeğim. 1.5 kg doğdu 2 kg oldu verdiler.inanılmaz Dr lar hemşireler var . Yenidoğan harika hem de boş temiz özel ve uygun. O Dr değil. Kasap. Allah a havale ettim onu ben. Umarım tüm parasini hastanede harcar. Asla gitmeyin . Ha bu arada bi munakasa laf kas göz söz tersleme asla yok. Hanim hanim durdum . Elime dosyami verdi tamam dedim çıktım. Dava acacaktim maddi manevi kayba uğradım çünkü. Allaha havale ettim

Back