Sivilceli Ciltler Ankara'da oturup sivilce problemi olanlar kesinlikle okusun!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gklcr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
83
1
Herkese merhaba.Daha önce sivilce problemi hakkında açılan diğer topiklerdede burda yazıcaklarımdan bahsetmiştim aslında.En başta "Sivilcelerime yıllar önce bu suyla veda ettim" konusunu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.Onun sayesinde yıllardır (yaklasık 8 yıl) çektiğim sivilce derdini onun sayesinde atlattım nerdeyse.Ordaki karışımı daha önce bana doktorum vermişti ve ben kulanmamıstım.Sonra birgün burdan karışımı buldum ve Cepa'daki eczaneye gittim.Sibel Ersoy eczanesi.Beni orda bir bey ile görüştürdüler.Başkent yada Bilkent üniversitesinde de hoca kendisi.Başta söyliyim cildiyeci deil.Kimyager tarzı birşeydi :) İsmide Şirvan.Ben bu karışımın oranlarını ona verdim ve bana bazı oranların fazla oldugunu soyledi ve kendisi yeni bir tane hazırladı.Önüme 2-3 tane kitap açıp sivilce hakkında bana bilgi verdi.Yaklaşık 3 aydır o karışı kulanıyorum.Ben çok ama çok memnunum.Artık sivilcem çıkmıyor nerdeyse.Belli dönemlerde bir iki tane normal olarak çıkıyor.Ben iki kere roacutane kullanmış biri olarak bu dertten bu karışım sayesinde kurtuldum.Ve dün akşam yine kendi hazırladığı bir kremi verdi kalan lekelerim için.Şimdi onuda kullanmaya başladım.Zaten karışım lekerimi hafifletmişti artık bu kremle tamamen kurtulacagıma eminim.Her eczane bu karısımı farklı oranlarda hazırladığı için birimiz kullandığı diğerimizinkiyle aynı etkiyi vermeyebiliyor.Ben kullandığımdan çok ama çok memnun olduğum için Ankara da yaşayan ve Cepa ya gitme imkanı olan herkesin Şirvan Beyle görüşmesini tavisye ederim.Ayrıca karışımın tutarı 10 TL.Eğer büyük şişe yaptırmak isterseniz (buyuk şişe 3-4 ay gider bence) 35 TL.Benim için şuan herşey çok yolunda gidiyor.Umarım sizlerde aynı şekilde kurtlursunuz bu dertten.Son olarak yine dediğim topiği açan arkadaşa çok teşekkürler.Onun yazısını okumasam Şirvan Beyi de bulamazdım.

Roacuttane kullnmaya başladım 3.günüm bugn ama oraya gidip alırsam izler içinde hızlandırıcı etki olur ama ikisi bir arada kullanılırmı ki

Roacuttane kullnmaya başladım 3.günüm bugn ama oraya gidip alırsam izler içinde hızlandırıcı etki olur ama ikisi bir arada kullanılırmı ki

Sakın öyle birşey yapma.Roacutane kullanıyosan başka hiçbirsey sürme yüzüne.Çünkü yüzün kurumaya başlıcak zaten.Ben roacutane kullanırken sabun bile sürmüyodum yüzüme.

sevindm adına canım darısı sivilce yada lekeyle boğuşan tüm k.kulubunun basına :) leke için olan karısımın içindekileri ve oranlarını yazablirmisin benmde lekelerle derdim var denemek isterim :)

peki ben bu ilaçı kullnmya devam edim mi 4 5 gün oluyo ve bnde hiç kuruluk falan olmadı etki etmedi yani yüzüm 1 haftada cok kötü oldu mecburen başladım ama sonra yeniden tekrarlıcaksa aynı sekilde hiç kullanmayım ya

sevindm adına canım darısı sivilce yada lekeyle boğuşan tüm k.kulubunun basına :) leke için olan karısımın içindekileri ve oranlarını yazablirmisin benmde lekelerle derdim var denemek isterim :)

Malesef hiçbir fikrim yok içinde ne oldugu konusunda.Tek bildiğim salik asit olduğu %2 oranında.Bembeyaz bi krem hatta kremden daha katı.Sanırım aspirinde olabilir.Herhangibir eczaneye sorun olmazsa belki onlarda biliyordur.

Arkadaşlar size bir de peeling için ürün önericem.Sivilceli ciltlere peeling yapmayın derler genelde ama bu ürün zaten akne problemi olanlar için bir peeling ürünü."Noviderm Boreade Gommage Visage Facial Scrub" tam adı böyleydi.Doktor tavsiyesiyle kullandığım bir ürün.Ben memnunum.Denemenizi tavsiye ederim.

ben de bugün aynı karşımdan yaptırdım ama eczacı hanım bana ''asit salisilik ile yapıyoruz zaten bunu'' dedi ve ben de o karşımdan aldım. Acaba bahsi geçen karışım ile aynı etkiyi gösterir mi dersiniz? Sizin yaptırdığınız karışım birebir aynı mı acaba? bir deacaba lekeler için size verilen kremi herkes alabiliyor mu? teşekkürler:18:

Aynı eczaneden bahsedıyosak tabi ki karısımlarımız birebir aynıdır.Farklı bir eczane ise birebir aynı olmasa bile kullanılan seyler aynıdr.En fazla belkı oranlar biraz deişik olabilir.Leker için olan kremide tabiki herkes alabiliyor.

Sağolasın arkadaşım .. :)) umarım kısa sürede sonuç alırım. ben bir de tretin kullanmaya başladım akşamları . henüz bir etkisini görmedim ama sabırlı olmak konusunda kendimi hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…