Herkese merhaba.Daha önce sivilce problemi hakkında açılan diğer topiklerdede burda yazıcaklarımdan bahsetmiştim aslında.En başta "Sivilcelerime yıllar önce bu suyla veda ettim" konusunu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.Onun sayesinde yıllardır (yaklasık 8 yıl) çektiğim sivilce derdini onun sayesinde atlattım nerdeyse.Ordaki karışımı daha önce bana doktorum vermişti ve ben kulanmamıstım.Sonra birgün burdan karışımı buldum ve Cepa'daki eczaneye gittim.Sibel Ersoy eczanesi.Beni orda bir bey ile görüştürdüler.Başkent yada Bilkent üniversitesinde de hoca kendisi.Başta söyliyim cildiyeci deil.Kimyager tarzı birşeydi :) İsmide Şirvan.Ben bu karışımın oranlarını ona verdim ve bana bazı oranların fazla oldugunu soyledi ve kendisi yeni bir tane hazırladı.Önüme 2-3 tane kitap açıp sivilce hakkında bana bilgi verdi.Yaklaşık 3 aydır o karışı kulanıyorum.Ben çok ama çok memnunum.Artık sivilcem çıkmıyor nerdeyse.Belli dönemlerde bir iki tane normal olarak çıkıyor.Ben iki kere roacutane kullanmış biri olarak bu dertten bu karışım sayesinde kurtuldum.Ve dün akşam yine kendi hazırladığı bir kremi verdi kalan lekelerim için.Şimdi onuda kullanmaya başladım.Zaten karışım lekerimi hafifletmişti artık bu kremle tamamen kurtulacagıma eminim.Her eczane bu karısımı farklı oranlarda hazırladığı için birimiz kullandığı diğerimizinkiyle aynı etkiyi vermeyebiliyor.Ben kullandığımdan çok ama çok memnun olduğum için Ankara da yaşayan ve Cepa ya gitme imkanı olan herkesin Şirvan Beyle görüşmesini tavisye ederim.Ayrıca karışımın tutarı 10 TL.Eğer büyük şişe yaptırmak isterseniz (buyuk şişe 3-4 ay gider bence) 35 TL.Benim için şuan herşey çok yolunda gidiyor.Umarım sizlerde aynı şekilde kurtlursunuz bu dertten.Son olarak yine dediğim topiği açan arkadaşa çok teşekkürler.Onun yazısını okumasam Şirvan Beyi de bulamazdım.