Ankara'da Oturanlar Gelin Birlikte Spor Yapalım

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
kızlar ben ankara batıkentteyım burada olan kızlarla bırlıkde spor yapıp bırlıkde rejım yapsak daha motıve edici olur dıye düşünuyorum... bırbırımızın nasıl kılo verdiğinı canlı canlı görsek daha hırslanırız bırbırımızı motıve ederiz... ne işimız olursa olsun bırlıkde çıkıp yururuz olmaz mı? düşündümde böyle bı etkınlık olsa çok daha motıve edici olur... diğer şehirlerdekı semtlerdekı kızlar sizde düşünmez mısınız? evet kızlar ankara batıkent sakıp sabancıyahavuzuna yakın oturuyorum batıkentte bıçok yuruyuş parkuru var bırlıkde spor yapıp bırbırımızı motıve edelım

kızlar ben ankara batıkentteyım burada olan kızlarla bırlıkde spor yapıp bırlıkde rejım yapsak daha motıve edici olur dıye düşünuyorum... bırbırımızın nasıl kılo verdiğinı canlı canlı görsek daha hırslanırız bırbırımızı motıve ederiz... ne işimız olursa olsun bırlıkde çıkıp yururuz olmaz mı? düşündümde böyle bı etkınlık olsa çok daha motıve edici olur... diğer şehirlerdekı semtlerdekı kızlar sizde düşünmez mısınız? evet kızlar ankara batıkent sakıp sabancıyahavuzuna yakın oturuyorum batıkentte bıçok yuruyuş parkuru var bırlıkde spor yapıp bırbırımızı motıve edelım

istanbulda olsan kesin gelirdim.spor salonuna bile yazılırdık senle.tühhh:KK50:

:KK70:D süper olurdu valla... bızım evın yanlarında spor salonu var ama tek yapmak istemıyorum yanıma bı arkadaş olsun bırlıkde yapalım sporumuzu rejımımızı istıyorum... fikir güzel ama batıkentten arkadaş bulamayacagım galıba.

:KK70:D süper olurdu valla... bızım evın yanlarında spor salonu var ama tek yapmak istemıyorum yanıma bı arkadaş olsun bırlıkde yapalım sporumuzu rejımımızı istıyorum... fikir güzel ama batıkentten arkadaş bulamayacagım galıba.

Arkadaşla spor salonuna gitmek çok keyifli oluyor:KK31: İnşallah bulursun spor kankanı canım bekle biraz:80:

Walla bende cok ısterdım ama ankartada deılım malesef :)

eryamanda olsan sana seve seve eşlik ederdim koskoca batıkentten bir kişi bile çıkmaması enteresan:KK1:

bende bunu düşünmüştüm bir spor arkadaşım olsada beraber birbirimize destek olsak diye çok iyi yapmışsın bu konuyu açmakla belki oturduğumuz yeere yakın bizim gibi arkadaş bulabilirrz bende elvankentteyim :KK34:

heheh kızlar ben ortadayım gelın bızım evın yanındakı yyuruyuş parkında yuruyelım :KK70:

:84: kızlaaarrrrrr
batıkent sakıp sabancıya yakın arkadaş yok mu bırlıkde yuruyelım yaa. destek oluruz bırbırımıze. bazen yurumek istemıyorum arkaadaşım olursa zorunlu çıkarım yürüyüşe

X