Ben özel bir doktora gitmiştim canım. Mehmet Tokatlı ismi ilgilenirsen eğer telefonu ve adresini mesaj atabilirim.
Ben 15 yaşımda gitmiştim. Üst çenem dardı ve alt çenem ilerideydi. Klasik röntgen ve muayeneden sonra tedaviyi planlamak için görüşmeye gittik. Biz Mehmet beyin hemen tamam diyeceğini düşünürken, o bize tedavinin zor olacağını (yaşımdan ötürü, daha erken yaşlarda tedaviye başlanması gerekirmiş) düşünmek ve araştırma yapmak için zaman istediğini söyledi.
Bir hafta sonra aradı tekrar görüşmeye gittik ve tedavi etmeyi kabul etti.
Aldıkları ücretler fazladır genelde araştırma yaptıysan bilirsin. İstese direk tamam tedavi edelim der parayı alır iki ay sonrada aa kusura bakmayın bu iş olmaz diyebilirdi. Bu davranışı ve dürüstlüğü bizi çok memnun etmişti. Birde cidden fiyat konusunda çok yardımcı oldu hakkını yiyemem.
Tedavim zordu benim ama o kadar yardımcı oldu ki doktorum! Gece bile aradığım olmuştur.
Çok dayanıklı malzemeler kullanır.
Başka ortodontiste giden arkadaşlarımın braketleri tıkır tıkır kırılırken ben başladığım braketlerle tamamladım 1.5 senelik tedaviyi.
Uzun yazdım ama bu işler önemli işler bir kere ve düzgün bir şekilde yaptırmak ister insan, sağlık söz konusu nihayetinde.
Aklına bişi takılırsa her türlü yardımcı olurum.
Sevgiler.