• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ortodontist ve fiyat

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Arkadaslar tel taktirmayi düşünüyorum önerebileceginiz bir ortodontist var mi? Ayrica taktiran varsa ne kadara taktırdi?(ozellikle Ankara'da)Bir doktora gittim alt üst 6 bin istedi"piyasaya göre de cok uygun benden uygununu bulamazsin" dedi. Bilgi sahibi arkadaslardan rica ediyorum beni aydinlatabilirler mi.

ben de önümüzdeki hafta miadent e gidiyorum tel tedavisi için,fiyat konusunda sana o zaman bilgi veririm,sana 6000 tl diyen hangi doktor ya da hangi hastane?

siz neden hastane ismi vermediniz ya da doktor,sadece beğenmişsiniz ama bilgi vermemişsiniz,ben 2 hafta sonra tel tedavime 5000 tl ye başlıyorum .

Cok pardon ozelden msj attim size ulasmamis demek ki

6 bin isteyen Tankut Baturay'di ustelik cok umutsuz konustu özel yeri var Kizilay'da. Bir baska yere daha gittim Durudent Eryaman'da Sema hanim alt ust 5bucuk tabi 20 lik dis cekimi arti sut dis cekimi var bende. Siz nerede taktiriyorsunuz?

ankaradan gelen doktorum 5000 tl istedi 4500 e anlastık bu cumartesi taklıyor

Merhabalar. Bende dişlerime tel taktırmak istiyorum. Süreç nasıl başlıyor ve ne kadara patlıyor yardımcı olur musunuz?

Ortodonti de genelde çekimler dolgular fiyatın haricinde oluyor benim tedavimi Kızılayda Enver Akın Özkan yapıyor. google da ismini aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşırsınız. Muayeneden benden ücret almadı ünlü bir doktordur tavsiye ederim.

Ortodonti de genelde çekimler dolgular fiyatın haricinde oluyor benim tedavimi Kızılayda Enver Akın Özkan yapıyor. google da ismini aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşırsınız. Muayeneden benden ücret almadı ünlü bir doktordur tavsiye ederim.
Siz ne kadara yaptırdınız peki?

Peki biraz tedavinizle ilgili bilgi verir misiniz?

Back