Ankara'da ortodonti tavsiyesi aacillll ?(diş laminesinden ortodontiye yöneliş..)

grkmerve

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
6
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar..
Bugün Ankara kızılayda Dt. Özge Yağmacık hanımdan randevu alıp üst çenedeki 2 yankesici dişim için lamine yapılmasını istediğimi bunun için de bu site başta olmak üzere bikaç yerden referans aldığımı söyledim. Dişlerime baktı yaşımı falan sordu(22 yaşındayım bu arada) bana dedikleri şunlardı:

"Ben şimdi sana lamine yapsam dişlerini biraz törpülemem gerekecek orayı doldurayım desem( ona bi şey söyledi ama ben o tedavinn adını unuttum ) kafanı yukarı doğru kaldırıp kahkaha attığında çirkin bi görüntü elde edeceksin. Dişlerinde herhangi bi sağlık problemi yok senin için tek şey estetik diş tedavisi ben de bunu yapıyorum yaşın çok genç dişlerin de çok sağlam benim bunu yapmaya vicdanım el vermez durduk yere dişlerini törpüliycem ben ortodonti yapmıyorum ama sana şiddetle ortodonti tavsiye ediyorum. Kendi dişlerinin yerini hiçbi şey tutmaz"
dedi..

Ben de ona bi önerisi olup olmadığını sordum bi arkadaşına dişlerimin fotoğrafını çekip gönderdi arkadaşı da ortalama 1 yıl içinde dişlerimin düzeleceğini fiyatının da 2000 tl + 150 $ olduğu söyledi. Özge hanım istediğin gibi araştır içine sinen bi yerde dişlerini yaptır ama ortodonti olsun mutlaka yazık etme dişlerine dedi.

Açıkçası samimiyeti beni mutlu etti ama ben lamine ile 1 hafta içinde harika dişlere ulaşacağımn hevesini kuruyordum. Şimdi ortodonti için araştrma yapıyorum. Ankara'da bildiğiniz deneyiminizin olduğu ortodonti ile ilgilenen bi diş hekimi tavsiyesinde bulunabilir misinz? ya da fiyatlar konusunda beni bilgilendirebilir misinz?
ben bu yıl kpss ye hazırlanıyorum mülakatlarım sırasında telle dolaşmak istemiyorum ama iş hayatına girdiğimde de dişlerim düzgün osun istiyorum.. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Ortodontist Enver Akın Özkanı tavsiye ederim. Telefonu 0507 788 06 00

Yeni kararınız için tebrik ederım gerçekden çok ıyı bır karar olmuş daha yasınız gençken ve dişleriniz sağlıklı ıken çok yerınde bı karar olmuskı gittiğiniz doktor gerçekten para peşinde değil müşteri memnunıyetını düşünen bı ınsanmıs.:128:
isterseniz sabit konuya gelin orda da sorun çoğunluk burda ve ankarada tedavi gören vardı

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=133283&page=1166

Cnm sana kesinlikle ve de gönül rahatlığıyla Miadent Diş Hastanesi'ni tavsiye ediyorum. Orada da Özge Hanım diye bir doktor varmış. Herkes özellikle onu tavsiye ediyor. Hem profesyonel hem ekonomik. Hastanede olması da büyük avantaj. Tüm olay aynı bina içerisinde çözülüyor. www.miadent.com üzerinden ulaşabilirsin tatlım.

miadent e bu hafta içinde uğramayı düşünüyorum baeni ulaşım ve fiyat konusunda tecrüben varsa bilgilendirebilir misin? ilgin için çok teşekkür ederimm :)

özge hanımın önerdiği doktorun adını ve telefonunu verebelirmisiniz.

miadent e bu hafta içinde uğramayı düşünüyorum baeni ulaşım ve fiyat konusunda tecrüben varsa bilgilendirebilir misin? ilgin için çok teşekkür ederimm :)

ben de baktım simdi ama ankarada yabancıyım otobusle nasıl ulaşabilirim ki miadent e

Gölbaşı giden otobüs ve dolmus lar önünden geçiyor. .yada kizilay dan balgat dolmus una bindiginde yürümesi 2 dk.

Kızılay'da Enver Akın Özkan isimli bir ortodontist varmış giden arkadaşlarım çok memnun kalmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…