• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara'da Ortadoğu özel Hast mi,Zübeyde eğt arşt hastanesi mi ?yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.376
15.833
298
Merhabalar herkese,

22.haftamdayım.Bugüne kadar takip için doğum yaptırmayan bir tip merkezine gidiyordum.Hamilelik öncesi başlamıştım oraya hamile kalınca da bırakamadım çünkü hem doktordan memnundum hem de kanama sebebiyle riskliydim risk Dırumunu bir atlatayım öyle bakarım dedim başka doktor ve hastaneye.

Yakınımda devlet doğum hastanesi var rutinde gittiğim doktor bana Orayı öneriyor ama ben devlet hastanesinden korkuyorum,refakatçi de alınmıyor hiçbir şekilde.ilk gebeliğim tecrübesiz bir başıma ne Yaparım oralarda..

Bir Ayağım o hastanede duruyor ama bir yandan da yine bana yakın olan Özel Ortadoğu hastanesine başlayayım diyorum doğum için.Çok Kafamı karıştırıyor bu konu kızlar ne dersiniz? Iki hastane için de doğum tecrübelerinizi merak ediyorum karar aşamasındayım...

canım doğum yapmadım henüz ama bende zübeyde hanıma testler için gittim doğumda refakatçi alınmaması birde doğum anında şansına hangi doktor varsa onun yaptırması sebebiyle bende araştırdım kontrole de arkadaş tavsiyesi ile orta doğu ya başladım çok da memnunum doğumu orada yapmayı planlıyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa.

canım doğum yapmadım henüz ama bende zübeyde hanıma testler için gittim doğumda refakatçi alınmaması birde doğum anında şansına hangi doktor varsa onun yaptırması sebebiyle bende araştırdım kontrole de arkadaş tavsiyesi ile orta doğu ya başladım çok da memnunum doğumu orada yapmayı planlıyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa.
Dün ben de Ortadoğu'ya gittim iyice sormaya soruşturmaya..yenidoğan ünitesi fln varmış Hasan kafalıya bi defa muayene olmuştum yine başlarssm ona devam ederim ama Kafamı karıştıran şey şu oldu : dedim ki doktor izinde olur mu doğum zamanı dediler ki Sancı gelfiğinde doktor hastanede değilse nöbetçi doltor yardımcı olur.ne Anladık şimdi :KK43:
Ama bir randevu Alıp doktorun kendine sorcam bi de

Dün ben de Ortadoğu'ya gittim iyice sormaya soruşturmaya..yenidoğan ünitesi fln varmış Hasan kafalıya bi defa muayene olmuştum yine başlarssm ona devam ederim ama Kafamı karıştıran şey şu oldu : dedim ki doktor izinde olur mu doğum zamanı dediler ki Sancı gelfiğinde doktor hastanede değilse nöbetçi doltor yardımcı olur.ne Anladık şimdi :KK43:
Ama bir randevu Alıp doktorun kendimle sorcam bi de

canım ben Günnur Hanım a gidiyorum daha zaman var diye o kadar detaylı konuşmadım açıkçası gittiğim zaman sorarım bende yine doktora ama bu kötüymüş çünkü benim en önemli tercih sebebim zaten bu :KK12:

canım ben Günnur Hanım a gidiyorum daha zaman var diye o kadar detaylı konuşmadım açıkçası gittiğim zaman sorarım bende yine doktora ama bu kötüymüş çünkü benim en önemli tercih sebebim zaten bu :KK12:
Aynen benim de..paket fiyatının görüşüldüğü odada sordum bunu.Canım sıkıldı kafam iyice karıştı
Hem para verip hem bu sorunu yaşamak ..

Aynen benim de..paket fiyatının görüşüldüğü odada sordum bunu.Canım sıkıldı kafam iyice karıştı
Hem para verip hem bu sorunu yaşamak ..

evet o zaman gerçekten mantığı kalmıyor ki özelde doğum yapmanın benim tam kurban bayramı sonrasına denk geliyor bakalım ne olacak hafta sonu gideceğim sorarım haber veririm sana da

evet o zaman gerçekten mantığı kalmıyor ki özelde doğum yapmanın benim tam kurban bayramı sonrasına denk geliyor bakalım ne olacak hafta sonu gideceğim sorarım haber veririm sana da
Tamam canım sen gata yı hiç düşündüm MÜ Orayı da övüyorlar ama bilemedim

gatayı da duydum ama ben testlere zübeyde ye gitmiştim kaydım orada var diye orta doğu olmazsa zübeyde ye giderim herhalde gata da kaydım falan yok çünkü

Mrb hanımlar bugün ablamla özel Ortadoğu hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde dr.ZEYNEP ARPA diye bir doktora muayene olduk 7 haftalık bebeği ultrasonda görmedi hatta gördü görmemezlikden geldi kan testi istedi sırf para tuzağı çok ilgisizce bir tavırla yaklaştı bir daha asla gitmeyi düşünmüyoruz kimseyede önermem. Nedense ordaki diğer doktorlar muayene ücreti olarak 120 tl alıyor bu dolandırıcı bayan 80tl istiyo fiyatınıda belirlemiş zaten hastane ,bence çok bile istemişler...

Mrb hanımlar bugün ablamla özel Ortadoğu hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde dr.ZEYNEP ARPA diye bir doktora muayene olduk 7 haftalık bebeği ultrasonda görmedi hatta gördü görmemezlikden geldi kan testi istedi sırf para tuzağı çok ilgisizce bir tavırla yaklaştı bir daha asla gitmeyi düşünmüyoruz kimseyede önermem. Nedense ordaki diğer doktorlar muayene ücreti olarak 120 tl alıyor bu dolandırıcı bayan 80tl istiyo fiyatınıda belirlemiş zaten hastane ,bence çok bile istemişler...

7 haftalık gebelikte doktorun kan testi istemesi gayet normal
Beta hormonunuz haftanızla uyumlu olup olmadığına bakılacak
Ve diğer hormonlara bakılacaktır
Ben devlet hastanesine gitmiştim orda benden de istemişlerdi

Genellikle kese ve kalp atışı alttan muayene olmazsanız kilonuza da bağlı olmak üzere
7 veya 8. Haftadan sonra daha netlik kazanıyor

Doktor muayane ücreti zeynep hanımın ve diğer başka bir doktorun ( su an ismini unuttum) 80 tl
Hastanenin 3 yılı aşkın doktorlarınsa 120 tl

Doktoru sevmemiş olabilirsiniz
Elektriğiniz tutmamış olabilir
Ama size yapılan uygulama rutin bir uygulama
Özellikle hamileliğin ilk 3-4 ayı nerdeyse her kontrolde kan testi yapılır
Ben 28. Haftaya kadar takiplerimi devlet hastanesinde yaptırdım
Daha sonra özele geçtim
Özellikle o aya kadar tahlil vs çok fazla olduğu için
Maddi açıdan zorlanmak istemedim
Değerlerinizin takibi açısından bu tahliller çok önemli
Sağlıklı gebelikler dilerim

7 haftalık gebelikte doktorun kan testi istemesi gayet normal
Beta hormonunuz haftanızla uyumlu olup olmadığına bakılacak
Ve diğer hormonlara bakılacaktır
Ben devlet hastanesine gitmiştim orda benden de istemişlerdi

Genellikle kese ve kalp atışı alttan muayene olmazsanız kilonuza da bağlı olmak üzere
7 veya 8. Haftadan sonra daha netlik kazanıyor

Doktor muayane ücreti zeynep hanımın ve diğer başka bir doktorun ( su an ismini unuttum) 80 tl
Hastanenin 3 yılı aşkın doktorlarınsa 120 tl

Doktoru sevmemiş olabilirsiniz
Elektriğiniz tutmamış olabilir
Ama size yapılan uygulama rutin bir uygulama
Özellikle hamileliğin ilk 3-4 ayı nerdeyse her kontrolde kan testi yapılır
Ben 28. Haftaya kadar takiplerimi devlet hastanesinde yaptırdım
Daha sonra özele geçtim
Özellikle o aya kadar tahlil vs çok fazla olduğu için
Maddi açıdan zorlanmak istemedim
Değerlerinizin takibi açısından bu tahliller çok önemli
Sağlıklı gebelikler dilerim
Merhabaa dogumunuz sanirim cok yaklasmis ortadoguda mi dogum yapacaksiniz acaba son karariniz nedir birde bna ozelden. Dogum ucreti bilginiz. Varsa iletebilirmisiniz? :)

Merhabaa dogumunuz sanirim cok yaklasmis ortadoguda mi dogum yapacaksiniz acaba son karariniz nedir birde bna ozelden. Dogum ucreti bilginiz. Varsa iletebilirmisiniz? :)
Ortadoğu'da devam ediyorum orda yapıcam kısmetse inş.

Merhaba, doğumunuzu ortadoğuda yaptınız mı acaba. Memnun kalıp kalmadığınızı öğrenmek istiyorum
Kusura bakmayın yeni girebildim.evet memnun kaldım.33.haftda erken gelecek gibi oldu durdurdular memnunum ben darısı size :)

Back