Şöyle anlatabilirim ben size kısaca Ozan bey gerçekten çok ilgili bir doktor ilk zamanlarda bu konu için cok uzun zaman arastırma yaptım Ozan beyin bu alanda cok iyi sonuclar elde ettiğini duymuştum buradada okumuştum yüzümden cok rahatsızdım ve buda artık beni psikolojik olaralta etkiliyordu ameliyat öncesi ilk görüşmeye gittim ve ikna edici güven verici konustugundan emin olabilirsiniz . Ameliyatımı ona yaptırdıgım için bunları söylemiyorum ama inanın cok rahat vir ameliyat sonrası dönem gecirdim ameliyattan mı bünyeden bünyeye farkedermi bilemiyorum ama hiç morarma ve şişlik olmadı yüzümde sadece yağ emjeksiyonu yaptırdıgım bölgelerde oldu oda gayet normaldi öncesindede yaptırmıştım oradan alışıldık bir durumdu sonrasında üç hafta içinde tüm sosyal hayatıma ameliayt olmamış gibi geri döndüm yara izlerimi saçlarım ile kapatıyorum fakat ilk zamanlarda daha sonrasında izlerim toparladı suanda üçüncü aya yaklasıyorum ve izlerim dikkat edilmekdikce farkedilmiyor siz bi gidin görüşün emin olun benim anlattıklarımdan daha iyi sekilde Ozan hocam size anlatacak ve kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecektir şindiden gecmiş olsun :))))