• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da op.dr.Oğuz Kılıç

ilayda_77

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
11
0
286
47
Avusturya
Arkadaşlar Ankara'da Dr.Oğuz Kılıç a kombine ameliyat olmak istiyorum ameliyat tarihini aldım. internette biraz araştırdım ama çok fazla bi bilgi bulamadım birde sizlere sorayım dedim Dr. Oğuz Kılıç a ameliyat olan varmı yada olumlu veya olumsuz herhangi bi duyum alan yardımcı olursanız teşekkür ederim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar Ankara'da Dr.Oğuz Kılıç a kombine ameliyat olmak istiyorum ameliyat tarihini aldım. internette biraz araştırdım ama çok fazla bi bilgi bulamadım birde sizlere sorayım dedim Dr. Oğuz Kılıç a ameliyat olan varmı yada olumlu veya olumsuz herhangi bi duyum alan yardımcı olursanız teşekkür ederim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Geçen yıl amelyat oldum. Göğüslerimin biri daha aşağıya doğruydu. Hiçbir şikayetim olmadı. Tavsiye ederm. Şimdi ikiside eşit. Oğuz hoca çok iyi bu konuda. çekinmeden gidebilirsiniz.

Bir arkadaşımız daha var gazelle diye yeni ameliyat oldu çok memnundu kendisi gördüğü zaman konuyu zaten yazar..benimde görüşmek istediğim Dr lardan biri.

estetik konusunda çok başarılı bence oğuz bey. silikon ameliyatı oldum ve çok memnunum. hala da çok ilgili kendisi.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bugün Dr. Oğuz Kılıç'a meme büyütme operasyonu ile ilgili bilgi almaya gittim ve diğer gittiğim doktorlar arasında en çok Oğuz beyi beğendim. Sizden ricam Oğuz Bey'e ameliyat olanınız varsa bana ameliyat sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız?

Back