Doğuma Hazırlık Ankara’da önerebileceğiniz kadın doğum doktorları(özel)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasomia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
1
0
1
31
Ankara önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Gebeliğimi yeni öğrendim ve muayene için doktor araştırıyorum

Merhabalar ben 2 ay önce Etlik lokman hekimde dr Emel keleştemur la ilk doğumumu yaptım. Çok çok memnunum . Normal doğumdan korkuyordum ama doğum sürecinde sürekli beni rahatlattı , cesaretlendirdi o olmasa yapamayabilirdim. Dikişlerim filan da çok güzel oldu. Ben kesinlikle öneririm . Doğum paketi 48 bindi ama zam geldi mi bilmiyorum.

Ben bu s neki fiyatı aldım 66.750 istyor emel hoca için bende 10 haftalık hamileyim ve hala doktor arastryrum

Ankara önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Gebeliğimi yeni öğrendim ve muayene için doktor araştırıyorum
Bir sürü farkli kişi farklı doktor öneriyor her doktorla ilgili şikayette var güzel yorumda bende karar veremedim

Aaa fiyat artmış gerçekten. Ama ekonomi zorlamayacaksa ben öneririm Emel hanımı. Beni doğum süresince sancıda olsun doğum anında olsun çok motive etti. Ben iyi ki dedim

Lokman hekim akay könül mürsel diyorum başka bir şey demiyorum o derece memnun kaldım. Ama benim sigortam vardı fiyat bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…