- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi tembelteneke
-
bende bu yazı boş geçirmek istemiyorum ama bende kararsızım zamanımı para mı boşa harcamak istemiyorum
banada sayfanın linkini gönderirmisin
Ankara Selanik meşrutiyet şubesindeki Perfect English dil kursuna üds hazırlık için gittim.ing. bilmediğimi söylediğimde orta seviye ing. bilmem gerektiği söylendi. ön hazırlık kursuyla başlamam gerekiyormuş. başladıktan sonra 3 hafta içinde hafta sonları 12 tane tens ve modallar işlendi.Bu kursun bana uygun olmadığını düşünüp kaydımı sildirmek istedim.Bu kadarlık bir süreçte bu konuların öğrenilemeyeceğini onlar da itiraf ettiler ve mağduriyetimi düzeltmek için bana sıfırdan ingilizceyi öğrenerek devam edeceğim başka bir program sundular. güvenim kalmadığı için ayrılmak istediğimi söyledim,kamera kayıtlarını istedim.Kurs idarecisi bahar hanım kayıtların silindiğini söyledi.mağdur olmama rağmen tazminat ödettiler.Maddi manevi zarara uğradım.Atatürk bulvarındaki şubenin kurucu üyesi asistanı RABİA hanıma gidip sıkıntımızı anlattık o bizzat kamera kayıtlarını alıp İstanbul kurucu üyelerine göndereceğini ifade ederek benden 1 gün mühlet istedi.1 gün sonra bahar hanım arayarak beni samimi arkadaşıma şikayet etmişsiniz diyerek adeta benimle dalga geçti.Rabia hanım ise 1 gün sonra aradığında istanbulu aradığını fakat selanik şubesinde bahar hanım yetkili olduğu için bir şey yapamadığını söyleyerek telefonu kapattı.Kamera kayıtları olsaydı benim haklılığım ortaya çıkacak ve bu tazminatı ödemeyecektim fakat olmadı.Perfect Eng. bir eğitimhane değil ticarethaneymiş.
Merhabalar arkadaşlar,
Eğer ankarada bir kursa gidecekseniz Perfect Englishe gitmenizi tavsiye ederim.Geçen yaz sadece iki aylık süreçte pratik yapmak ve ingilizcemi daha da gelişitirmek için yoğun programlarına katıldım.Sadece ders değil ücretsiz aktiviteleri olan konuşma kulüplerinede katılabiliyorsunuz,bu benim için pratik yapma imkanı açısından geliştirici bir husus oldu.Aslında isteğim pratik yapabilmekti çünkü bunca yıl ingilizce görüyoruz ama konuşamıyoruz :)Hem de kısa süreçte bayağı yol alıyorsunuz speaking açısından.Ben gittim memnun kaldım arkadaşlar.İsterseniz sizde gidin bir konuşun derim:)
Ankara da ingilizce kursu araştıranlara perfect english i tavsiye ederim arkadaşlar.Ben genel ingilizce ve yds programlarının eğitimini aldım verdiğim paraya değdi.
Sevgili Arkadaşlar,
Odtü Hukuk öğrencisiyim hazırlık atma için ankarada perfect english dil kursunu çok met ettiler bende zaten atlama için kurs araştırıyordum sıradan kurslar gibi gidip bilgi almak üzere kızılaya gittim kurstan içeri girdiğimde kurumsal bi hava olduğunu bu işi ciddiye aldıklarını fark ettim ve ikna oldum ve Hazırlık atmalada uzman oldukları konusunda şüpheniz olmasın çünki şu an atlama sınavını vermiş durumdayım ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLARIM gidin kayıt olun pişman olmazsınız:)
Sevgili Arkadaşlar,
Odtü Hukuk öğrencisiyim hazırlık atma için ankarada perfect english dil kursunu çok met ettiler bende zaten atlama için kurs araştırıyordum sıradan kurslar gibi gidip bilgi almak üzere kızılaya gittim kurstan içeri girdiğimde kurumsal bi hava olduğunu bu işi ciddiye aldıklarını fark ettim ve ikna oldum ve Hazırlık atmalada uzman oldukları konusunda şüpheniz olmasın çünki şu an atlama sınavını vermiş durumdayım ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLARIM gidin kayıt olun pişman olmazsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?