Ankara'da önerebileceğiniz bir psikolog var mı?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.251
1.195
83
İlişkiler, depresyon ve panik atak alanında terapi almak istiyorum. Hangi doktoru önerirsiniz? Uygun fiyatlı önerebileceğiniz birisi var mı?

Psikologlar doktor değil, doktor mu istiyorsunuz psikolog mu?

Ben Etimesgut'ta oturuyorum evime yakın bir Zişan Topçuoğlu var, son zamanlarda sıkıntı yaşadığım için ona gitmeyi planlıyorum. Memnun kalırsam söylerim size de.

Onu yanlış yazmışım kusura bakmayın. Daha önce ilaç kullandım ama ilaç kullanmak yetmiyor. İyi bir terapi almam gerekiyor. Ne zaman gideceksiniz? Söylerseniz çok sevinirim, ben de o taraflardayim.

Onu yanlış yazmışım kusura bakmayın. Daha önce ilaç kullandım ama ilaç kullanmak yetmiyor. İyi bir terapi almam gerekiyor. Ne zaman gideceksiniz? Söylerseniz çok sevinirim, ben de o taraflardayim.
Dün aradım seans ücretini öğrenmek için ama geçti saat sanırım açmadılar. Yarın tekrar bi arayacağım, sonra karar verince haber vereyim size de. Yorumları iyiydi, ücretsiz 20 dakika görüşme şansı da var yazıyor sitesinde belki ilk olarak öyle yapıp sonra karar vermek de iyi olabilir.

İlaç + terapi her zaman en iyi yoldur zaten, iyi bir karar vermişsiniz. Terapi nedir ki psikologlar gereksiz demediğiniz için tebrik edesim geldi sizi

Teşekkür ederim tekrardan :) İlaç kullanma taraftarı değilim pek ama psikolog ne derse onu uygulayacağım. İnşallah bir an önce sorunlarımız çözülür, yaralarımız sarılır

Merhaba, son durum nedir?

ben de iyi bir terapiye başlamak istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum.
konuyu takipteyim.

Nihan Kavurmacı. Cinnah caddesinde. Senelerdir gidiyorum. Son zamanlarda maddi sebeplerden ara verdim. Çok tatlı ve işinde çok iyi bir psikolog. Güncel terapi ücretini bilmiyorum ama 1500 civarıdır muhtemelen. Zaten uygun bi ücrete iyi bir psikolog bulmak çok zor.

önerebileceğim yok ama önermeyeceğim var. psikolojik danışman unvanı yazanlardan uzak durun. PDR okumuşlar ama psikologluk yapıyorlar. Ben adı Caner olan bir erkeğe gitmiştim yorumları çok diye. Beni aşağıladı, yargıladı, seansları 30 dk yaptı ve nedenini sorduğumda da 'ekonomi haberlerine daldığını' söyledi. Zaten ilgilenilmediğim bana vakit ayrılmadığı için depresyona girmiştim destek almak istediğim kişi bile böyle yapınca daha da kötü depresyona girmiştim. Siz psikoloji okumuş bir kişiden terapi alın. Yani psikolog olsun. hatta mümkünse klinik psikolog olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…