Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu yanlış yazmışım kusura bakmayın. Daha önce ilaç kullandım ama ilaç kullanmak yetmiyor. İyi bir terapi almam gerekiyor. Ne zaman gideceksiniz? Söylerseniz çok sevinirim, ben de o taraflardayim.Psikologlar doktor değil, doktor mu istiyorsunuz psikolog mu?
Ben Etimesgut'ta oturuyorum evime yakın bir Zişan Topçuoğlu var, son zamanlarda sıkıntı yaşadığım için ona gitmeyi planlıyorum. Memnun kalırsam söylerim size de.
Dün aradım seans ücretini öğrenmek için ama geçti saat sanırım açmadılar. Yarın tekrar bi arayacağım, sonra karar verince haber vereyim size de. Yorumları iyiydi, ücretsiz 20 dakika görüşme şansı da var yazıyor sitesinde belki ilk olarak öyle yapıp sonra karar vermek de iyi olabilir.Onu yanlış yazmışım kusura bakmayın. Daha önce ilaç kullandım ama ilaç kullanmak yetmiyor. İyi bir terapi almam gerekiyor. Ne zaman gideceksiniz? Söylerseniz çok sevinirim, ben de o taraflardayim.
Teşekkür ederim tekrardan :) İlaç kullanma taraftarı değilim pek ama psikolog ne derse onu uygulayacağım. İnşallah bir an önce sorunlarımız çözülür, yaralarımız sarılırDün aradım seans ücretini öğrenmek için ama geçti saat sanırım açmadılar. Yarın tekrar bi arayacağım, sonra karar verince haber vereyim size de. Yorumları iyiydi, ücretsiz 20 dakika görüşme şansı da var yazıyor sitesinde belki ilk olarak öyle yapıp sonra karar vermek de iyi olabilir.
İlaç + terapi her zaman en iyi yoldur zaten, iyi bir karar vermişsiniz. Terapi nedir ki psikologlar gereksiz demediğiniz için tebrik edesim geldi sizi
Merhaba, son durum nedir?Dün aradım seans ücretini öğrenmek için ama geçti saat sanırım açmadılar. Yarın tekrar bi arayacağım, sonra karar verince haber vereyim size de. Yorumları iyiydi, ücretsiz 20 dakika görüşme şansı da var yazıyor sitesinde belki ilk olarak öyle yapıp sonra karar vermek de iyi olabilir.
İlaç + terapi her zaman en iyi yoldur zaten, iyi bir karar vermişsiniz. Terapi nedir ki psikologlar gereksiz demediğiniz için tebrik edesim geldi sizi
İlaç beni baya iyilestirdi ama terapi almak daha farkliben de iyi bir terapiye başlamak istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum.
konuyu takipteyim.
ilaç uyuşturur diye istemiyorumİlaç beni baya iyilestirdi ama terapi almak daha farkli
Haklısınız bende panik atak vardı ilaçsız iyilesmem mümkün degildiilaç uyuşturur diye istemiyorum
sadece anlatmak ve ne yapabileceğim konusunda yönlendirilmek daha çok işime yarar gibi...