- Konu Sahibi slim_shadyyy
-
Aaah ahhh. Yaşlandığımı hissettim bir an... Ankara'nın gece manzarasından başka bir şeyi yok :) Ben Atakule aşığıyım. Akşamları çıkıp, Botanik parkta yürüyüş yapmak güzel oluyor. Orada oturup kafa dinlemek güzel olur. Tabi bu benim düşüncem :) Sevgilin varsa Göksu Parkı'na gidebilirsin. Dağ kızağına falan binersiniz, o eğlenceli oluyor. Gezmesi, cafeleri falan güzel yani. Ulus'la Sıhhiye arasında gençlik parkı var. Benim en sevdiğim yerlerden biri diyebilirim. Akşam 9-10 gibi gidince çok eğlenceli oluyor. Ama oraya da yalnız gitmemelisin tabi. Zevki çıkmaz. Adrenalin diye bir şey var, o çok eğlenceli. Hemen parkın biraz ilerisinde opera binası var. Operaya, baleye gidebilirsin. Tiyatroya da... Bi kötü mavi göl var Mamakta. Orayı hiç sevmem ama arkadaşlar hep pikniğe oraya gidelim derlerdi. Bomboz bir yer. Onun dışında bahçeli var zaten. Bizim fakülte Emek'te olduğu için hep emek bahçeli civarı takılırdık. Eğlenceyi seviyorsan, bizim evin yakınlarında Dem diye bir meyhane vardı. Atakuleye çok yakın. Ahmet Mithat Sokakta. 7-8 kişi olunca gerçekten çok eğlenceli oluyor. Meşrep diye bir mekan var orası Dem'e göre daha genç insanların mekanı. O da Çankaya'da. Orası da cidden çok eğlenceli, canlı müzik falan. Çay yoluna da açılmış sanırım ama hiç gitmedim. Ben eğlence mekanlarını seviyordum. Hep çalıştığım için izin akşamları meyhane, cafe-pub tarzı mekanlarda takılıyorduk arkadaşlarla. Standart mekanımız vardı NRY. O da Dem'e yakın. Sedat Simavi Sokakta. Orada bir şeyler içer dart oynarsınız. Böyle yani. Ankara'da pek bir şey yok. Bir de kırk yılda bir kızılcahamama giderdik piknik ve hamam için. Bu kadar :)meraba kızlar ankarada üni okuyorum bu sene ilk senem gittiğim yerlerden sıkıldım artık sizin kesinlikle gör dediğiniz bi yer var mı veya ankarada en sevdiğiniz yerleri söyleseniz?? park olur kafe olur bar olur tarihi yerler müzeler falan olur hiç fark etmez. bi de ankarada öğrenciysen kesin şunu şunu yap dediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfeen. teşekkür ettim şimdiden çok öptüm
mogana geldim eymire gitmedim gitmeyi düşünüyorumm :)Gölbaşı mogan eymir gölü... Geldin mi hiç??
Cok teşekkür ederim onerileriniz için.:) ctesi ankara kalesine gideceğim o civarlarda kaleden sonra gidebileceğim güzel bir yer var mıUlus ve kale civarını kesinlikle gezmelisin. Anadolu medeniyetleri müzesi, ilk TBMM, resim heykel müzesi var oraları gezebilirsin.
GOP'ta ben Papazın Bağını çok severim. Apartmanların arasında gizli bir bahçe var orada ve o gizli saklı kalmış yeşil hali çok hoşuma gider. Özellikle bu mevsimde...
Cer modern mayısta jazz dinletileri ve açık sinema etkinlikleri yapar. Kesinlikle çok keyifli olur açık hava etkinlikleri ve içerideki sergiler de kesinlikle çok güzel olur sevdiğim bir müzedir.
Ahlatlıbel de uçurtma uçurması ve piknik yapması keyifli bir yerdir. Baharda biz arkadaşlarla orada eğlenceli günler geçiyoruz öneririm.
Cok teşekkür ederim onerileriniz için.:) ctesi ankara kalesine gideceğim o civarlarda kaleden sonra gidebileceğim güzel bir yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?