Nişan Ankara'da nişan yeri acill

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MorSacliFilozof

Beklentiler sadece üzer.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
65
44
43
Arkadaşlar merhaba. Ankara Keçiören ve Keçiören çevresinde ortalama 100 kişilik söz-nişan yeri arıyorum. Yemekli ve oyunsuz olacağı için restaurant tarzı bi yer olsun istiyoruz sadece yüzükler takılsın ve yemek yensin yani kutlama tarzı ama çok çok uçuk fiyatlara gücümüz yetmez.. Lütfen yardımcı olun çok acil

Eğer yeri hala tutmadıysanız size önerim Altınparktaki Amade Botanikte yapın. Ben kınamı orda yapmıştım ve gerçekten çok memnun kaldım.

Çok teşekkür ederim nişanım bu cumartesi olacak ve yeri tuttuk. Kınam için aklımda olacak ama mutlaka bakacağım tekrar sağolun :)

Çok teşekkür ederim nişanım bu cumartesi olacak ve yeri tuttuk. Kınam için aklımda olacak ama mutlaka bakacağım tekrar sağolun :)

Kına gecenizde güzel bir hoşluk olsun isterseniz yaz sezonunda az kalan boş günlerimiz dolmadan iletişime geçin misafirlerinizin unutamayacağı bir kına gecesi yaşayın bilgi almadan karar vermeyin hem sizin hemde misafirlerinizin memnuniyeti için

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba bende aynı telaştayım Ankara da 100 kişilik nişan yeri arıyorum. siz nereyi tutunuz acaba memnun kaldınız mı? yardımcı olursanız çok sevinirim, düşünmekten araştırmaktan başıma ağrı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…