Ankarada nişan mekanı

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
248
Selam kızlar Allah kısmet ederse temmuzda nişanımız olacak. Biz sözümüz olduğu için şimdiden mekanı ayarlamaya çalışıyoruz.
Yemekli bi organizasyon için beyaz et menülere verdikleri fiyatlar 40 tl den başlıyor kişi başı.
Sizin gördüğünüz lokanta cafe veya otel gibi yerler var mı önerebileceğiniz ? Bu arada 150 kişi olacağız..
Kapalı salon istemiyoruz. Ya açık kır mekanları ya da restorant gibi yerlere bakıyoruz. Siz nerelerde yaptınız veya gittiğiniz burası çok güzel diyebileceğiniz yerleri paylaşırsanız hem bana hem de bu konuda fikir arayan arkadaşlara fikir olur
Not: gölbaşı konya yolu çankaya civarları önceliğimiz

eskişehir yoluna çok yakın açık bir alan düşünürseniz eğer Pembe Köşk Kır Bahçesi var. inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar incekte bi mekan var. Heybelibahçe.150-300 kişilik ortalama. Açık ve kapalı mekanı var bahçesi çok güzel tam bir doğa harikası.fiyatları da makul seviyelerde.arayın bir isterseniz

Çankaya nenehatunda ankev var.
ben düğün yaptım ama nişan ve kınaya daha uygun.
hem açık hem kapalı yeri var.
fiyatlarıda makul.

Merhabalar incekte bi mekan var. Heybelibahçe.150-300 kişilik ortalama. Açık ve kapalı mekanı var bahçesi çok güzel tam bir doğa harikası.fiyatları da makul seviyelerde.arayın bir isterseniz
görüştüm fakat bütçemizin üzerinde bi fiyat söylediler. yani daha güzel yerlerden daha uygun fiyatlar aldığım oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…