• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da nişan alışverişi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

neliel

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
34
1
296
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Ben Ankara'da öğrenciyim ve Eylül başında nişanım olacak. Kendi ailem de damat tarafı da başka şehirlerde. Kayınvalidem nişan bohçası için kendi beğenip alacağım şeyleri bana bıraktı ve bunları erkek arkadaşımla birlikte Ankara'dan alacağız.

Sorun şu ki ben nereden ne alınır pek bilmiyorum. Nişan bohçasının içeriğini de sizlerden öğrendim açıkçası.
Şimdi bana bu gecelik takımları, kutulu makyaj seti ve ayna-tarak seti vb. şeyleri nereden alabileceğimi yol göstermenize ihtiyacım var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba benimde eylülün 8'inde olucak nişanım ama bu konuda avm'lerden çok Ulus Çıkrıkçılar Çarşısı yani samanpazarı olarak geçer orası Anafartalar Çarşısında bu tarz şeylerin hepsini bulabilirsin adeta biçilmiş kaftan hemde çoğu avm fiyatlarına göre çok çok uygun bizde bu hafta bakmaya gidicez ama kıyafet olayını avmlere bakabilirsin diğer herşey için nerdeyse en bol çeşit ulusta canım hayırlısı olsun bakalım :)

Merhaba benimde eylülün 8'inde olucak nişanım ama bu konuda avm'lerden çok Ulus Çıkrıkçılar Çarşısı yani samanpazarı olarak geçer orası Anafartalar Çarşısında bu tarz şeylerin hepsini bulabilirsin adeta biçilmiş kaftan hemde çoğu avm fiyatlarına göre çok çok uygun bizde bu hafta bakmaya gidicez ama kıyafet olayını avmlere bakabilirsin diğer herşey için nerdeyse en bol çeşit ulusta canım hayırlısı olsun bakalım :)

Teşekkür ederim cevabın için ama ben alışverişimi yaptım :) o tarafları çok bilmediğim için Optimum'a gittik. Ayakkabı-çanta'yı gayet uygun fiyatlara aldık. Pijama takımlarında da güzel indirim vardı. En çok zorlandığım makyaj takımı oldu. Bi dükkanda iyisinden baktığım zaman 400 tl gibi bir fiyat çıkardılar o yüzden onu almadım. Flormar'dan her şeyi -fırçalar da dahil- yaklaşık 250 tl'ye aldım. Güzel bir makyaj kutusu bulamadım ama nişan bohçasına uygun. Onun için dediğin yere gidebilirim. Bir kaç küçük eksik daha var, ayna-tarak seti gibi, onları da orada bulabilirim sanırım :)

Elbise için Armada'da Oleg Cassini var. Ben oradan aldım. Fiyatlar da Karum'daki ve Kızılay'daki mağazalara göre çok uygun. Tavsiye ederim eğer henüz almadıysan.

Back