• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Nerelerden Mezuniyet Balom İçin Abiye Elbise Bakabilirim?

kahve_ve_lokum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
78
0
36
Ankara
Merhaba, bu mayısta üniversite mezuniyet balom var :) Havuz başı, şık bir mekanda olacak balo ancak ben hala ne giyeceğimi ve nerelere bakabileceğimi bilmiyorum :(

Kızılay-Sıhhıye arasına yada alışveriş merkezlerine elbette bakabilirim ama benim istediğim çok fazla bilinmeyen yerlere bakmak. Çünkü herkesin giyeceği bir elbise almak istemiyorum... Ankara'da oturanlar ve/veya Ankara'yı iyi bilenler bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum... :)

ankara dedin bi tuaf oldum:(:( cok istiyorum tekrar orda yasamayı.ama sana bu konuda pekte yardımcı olamayacagım gibi..cünkü hiç bu tarz alışverişler yapmamıştım orda ama panorada fln baya güzel markalar var cankaya tarafında oturdum ben tek oraları bilirim.

İzmir cd Taç mağazası var, en çok bilinen, bu tarz şeylerin satıldığı yerlerden biri .
Ama benim sana tavsiyem Forever New mağazına kesinlikle bakman. Harika elbiseler var.Ankarada Ankamall de var sadece bu mağazadan.Ben şuan başka şehirdeyim, Ankarama geldiğimde gideceğim ilk mağaza olacaktır kendisi:52:

Son düzenleme:
İzmir cd Taç mağazası var, en çok bilinen, bu tarz şeylerin satıldığı yerlerden biri .
Ama benim sana tavsiyem Forever New mağazına kesinlikle bakman. Harika elbiseler var.Ankarada Ankamall de var sadece bu mağazadan.Ben şuan başka şehirdeyim, Ankarama geldiğimde gideceğim ilk mağaza olacaktır kendisi:52:

Teşekkürler oralara da gideceğim :))
Bir de karum diye bir yer varmış, gitmeli miyim sizce, güzel şeyler var mıdır?

cepa, armada, ankamall, panora,arcaduim, kızılay'da izmir caddesi,kentpart..

Karumda da vardır evet, ben unuttum oraları yazmayı. Kuğulupark tarafında. Hatta oraya gitmişken, tunalıyada bakabilirsin. Biraz pahalı olurlar sadece:34:

hmm.. valla canım butik mağaza pek bilmiyorum ama muhtemelen tunalı'da bulursun arjantin caddesinde sanki görmüştüm, tam emin değilim ama =(

hmm.. valla canım butik mağaza pek bilmiyorum ama muhtemelen tunalı'da bulursun arjantin caddesinde sanki görmüştüm, tam emin değilim ama =(

Kaç senedir Ankara'dayım bir öğrenemedim gitti şu şehri, nerde ne var ne yok hiç bilmiyorum...
Sağol canım ilgilendiğin için :)

Bir de ulus falan dediler bana ama gitmeye değer mi bilemedim :S

Ulus 'u bilmiyorum canım hiç gitmedim ama istersen dene şansını belki istediğin elbise oradan çıkar.. benim mezuniyetim mayıs'ta ama ben istanbul'dan elbise almayı düşünüyorum hem çeşit olarak daha fazla hemde bedenime uygun bir abiye bulabilirim

Ulus 'u bilmiyorum canım hiç gitmedim ama istersen dene şansını belki istediğin elbise oradan çıkar.. benim mezuniyetim mayıs'ta ama ben istanbul'dan elbise almayı düşünüyorum hem çeşit olarak daha fazla hemde bedenime uygun bir abiye bulabilirim

Ah canım ya bana İstanbul deme :( Ben normalde İstanbul'da oturuyorum ve elbise alacağım zaman Fatih'i, Bakırköy'ü yada Bağdat caddesini dolaşmam yeterliydi...

Neyse Ulus'u da denemeye değer o zaman, dediğin gibi nereden ne çıkacağı belli olmaz :)

Ben gecen seneki mezuniyet balom icin elbisemi Kizilaydan almistim.
Bence cok cesit var, yani elbiseni baskasinda görme ihtimalin o kadar da büyük degil.
Fazla alternatifin yoksa, gidip bakmakta faydar var, belki rüyalarindak elbiseyi bulursun :)

ziya gökalpdaaa müthiş yurt dısından gleen parcalalr var bir ugra derim :) ziraat bankasının karşısında hemen son dükkan ziya gökalp caddesi köprünnü orada sorarsan görteririlerr

Ben burda söylenilen yerlerin hepsine baktım nerdeyse ama hala bulamadım 1-2 bişi buldum tabiki de ama tam içime sinen birşey bulamadım içime sinen kıyafetlerde çok pahalıydı bütçe yetmiyor tabi oralara..
Başka fikri olan var mı acaba?

Back
X