• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk ankarada nerden çıtçıt alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

crnnn

Ziyaretçi
yakın zamanda ankaradan çıtçıt almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

izmir cad.prenses peruk var çeşit baya var .web siteleri var

birde onur çarşısına çıkan yokuş üzerinde var ama çeşit daha az

izmir caddesinde ayakkabı dünyasının üstündeki binalardan birinde var

ben uygun fıyata cıtcıt almıak ıstıyorum sadece saclarımı topladıgmda takacagım kac tane gerekıyor

8parça 280e aldım ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım:((..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.

280e aldım 8 parça ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım:((..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.

280e aldım 8 parça ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım:((..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.

cnm rengi ne ve boya varmı? ayrıca 8 tane çok gibi geldi bana 4 tane olsa yeter nerden aldın?:uhm:

koyu kestane cnm.ben önce 6tane aldım ama çok az duruo saç ve anlaşılıo çıtçıt oldğu ondan 2tane daa aldım kendi saçım gibi oldu gürlüğü.ankaradan aldım kızılaydan

benim saçlarım gür değil ki çok kat var eminim 4 tane yeter çünkü denemiştim daha önce yinede tşkler ;)

Back