Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8parça 280e aldım ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım(..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.
280e aldım 8 parça ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım(..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.
280e aldım 8 parça ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım(..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.
koyu kestane cnm.ben önce 6tane aldım ama çok az duruo saç ve anlaşılıo çıtçıt oldğu ondan 2tane daa aldım kendi saçım gibi oldu gürlüğü.ankaradan aldım kızılaydan