ayssm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2010 Mesajlar 28 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Ankara 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #1 Arkadaşlar ankarada burnumu en güvenilir hijyenik nerde ve ne kadara deldirebilirim bilgisi olan varsa lüften?
Arkadaşlar ankarada burnumu en güvenilir hijyenik nerde ve ne kadara deldirebilirim bilgisi olan varsa lüften?
kikicix Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2011 Mesajlar 82 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Ankara 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #2 memoli var, karanfil pasajının içinde. bir de tunalı-ertuğ pasajında bir yer var, orası da güzel ama fiyatı daha yüksek...
memoli var, karanfil pasajının içinde. bir de tunalı-ertuğ pasajında bir yer var, orası da güzel ama fiyatı daha yüksek...
P puttanesca hayata biraz kızgın Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2011 Mesajlar 186 Emoji Skoru 5 Puanlar 46 Yer Ankara 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #3 tunalı'da güvenilir yerler var ama sonrası için mutlaka enfeksiyon engelleyici birşeyler kullan ya da çok dikkat et..
tunalı'da güvenilir yerler var ama sonrası için mutlaka enfeksiyon engelleyici birşeyler kullan ya da çok dikkat et..
Thalyase Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2010 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Ankara 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #4 Karanfile git ben oraya biyere burnumu deldirdim tam neresi olduğunu hatırlamıyorum ama karafilde.. :)
Karanfile git ben oraya biyere burnumu deldirdim tam neresi olduğunu hatırlamıyorum ama karafilde.. :)
kikicix Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2011 Mesajlar 82 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Ankara 22 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #5 karanfilde-circopun içinde de bir dövmeci var ve oraya sakın gitme...
carmennnn herşeyin hayırlısı :) Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2010 Mesajlar 109 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Ankara 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #6 tunalıda ertuğ pasajında cemal var dövme ve piercing
B bambam06 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2011 Mesajlar 147 Emoji Skoru 1 Puanlar 68 Yer Ankara 15 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayssm #7 tunalıda ertuğ pasajındakine gidebilirsin.kuzenim orda deldirdi burnunu ve çok memnun.hiç bi sorun çıkmadı
tunalıda ertuğ pasajındakine gidebilirsin.kuzenim orda deldirdi burnunu ve çok memnun.hiç bi sorun çıkmadı