• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da nasıl ulaşılır?

Janedickens

ben atlara ve uzaklara hayrandım
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
116
216
53
İyi akşamlar,

internetten araştırdım ama bir türlü bulamadığım bir ulaşım sorunum var. Haftaya kısmetse Ankara otogar'dan çevre şehircilik bakanlığı'na gitmem gerekiyor. Metro veya otobüsle ulaşmak istiyorum. Sanırım otogar'dan metro ulaşımı var ama hangi hata binmem gerektiğini anlamadım. Son olarak bakanlık'tan hızlı tren istasyonu'na da toplu taşımayla gidebilir miyim?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

İyi akşamlar,

internetten araştırdım ama bir türlü bulamadığım bir ulaşım sorunum var. Haftaya kısmetse Ankara otogar'dan çevre şehircilik bakanlığı'na gitmem gerekiyor. Metro veya otobüsle ulaşmak istiyorum. Sanırım otogar'dan metro ulaşımı var ama hangi hata binmem gerektiğini anlamadım. Son olarak bakanlık'tan hızlı tren istasyonu'na da toplu taşımayla gidebilir miyim?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yapay zeka sonucu.

Ankara Otogarı'ndan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na toplu taşıma ile ulaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Otogardan Metroya Ulaşım:
    • Otobüs ile: Otogardan, EGO'nun 501 numaralı otobüs hattını kullanarak Sıhhiye'ye ulaşabilirsiniz. Bu hat, Otogar ile Sıhhiye arasında sefer yapmaktadır.
      EGO
    • Metro ile: Sıhhiye'de inerek, M1 hattını kullanarak Kızılay istasyonuna geçebilirsiniz. Kızılay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na en yakın metro istasyonudur.
  2. Bakanlık'tan Hızlı Tren İstasyonu'na Ulaşım:
    • Otobüs ile: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan, Kızılay'a yürüyerek ulaşabilir ve buradan AŞTİ'ye giden otobüslere binebilirsiniz. AŞTİ, hızlı tren istasyonuna en yakın otobüs terminalidir.
    • Metro ile: Kızılay'dan M1 hattını kullanarak AŞTİ istasyonuna ulaşabilirsiniz. AŞTİ, hızlı tren istasyonuna en yakın metro istasyonudur.
Bu güzergahlar, toplu taşıma ile ulaşımınızı kolaylaştıracaktır. Seyahatiniz öncesinde güzergah ve sefer saatlerini kontrol etmenizi öneririm.

Çok teşekkür ederim. Ayrıca yapay zekaya sormak hiç aklıma gelmemişti, sağolun.

İstanbul için otobüsüm nerede uygulaması var acaba Ankara için böyle bi uygulama var mı bi araştırsanız? Rahatlıkla cevap alırsınız böyle bişey varsa

Bu bakanlık Mustafa Kemale taşınmıştı doğru mu? En temizi taksi , trafik azsa 10dkda gidersiniz.

Toplu taşıma da otobüsle oluyor, tek otobusle gidiyorsunuz. Aştinin önünde bir otobüs durağı var, G Mapsten baktım tek otobüsle 20dkda gidiliyor:

Eklentiler

• Screenshot_20250125-202858_Maps.jpg
    Screenshot_20250125-202858_Maps.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 3
Back